Регистрация    Войти
Вхід
Автопортал avtodream.org » Всі новини » Автосвіт » Tesla відкрила зарядні станції Supercharger для "чужих" електрокарів
Всі новини / Автосвіт

Tesla відкрила зарядні станції Supercharger для "чужих" електрокарів

Tesla відкрила зарядні станції Supercharger для "чужих" електрокарів
Tesla розширює програму non-Tesla Supercharger Pilot з відкриття фірмової мережі станцій швидкої зарядки Supercharger для електромобілів інших автовиробників. Відтепер вона поширюється на Францію та Норвегію.

Перші крок по допуску на свої станції швидкої зарядки "чужих" електрокарів інших марок Tesla зробила в листопаді 2021 року - на 10 станціях Supercharger в Нідерландах власники електромобілів інших брендів отримали можливість заряджати свої машини.

Тепер же Tesla офіційно оголосила про розширення програми на станції Supercharger, розташовані в Норвегії та Франції. При цьому число доступних станцій в Нідерландах зросло більш ніж до сорока.



Для того, щоб приєднати свій електромобіль до фірмової зарядки Tesla водіям машин інших марок потрібно просто завантажити додаток Tesla і мати перехідник з роз'ємом CCS2, якщо він не встановлений на автомобілі.

Відзначимо, що бюджетні Tesla Model 3/Y оснащуються цим роз'ємом з початку постачання в Європу, а преміальні Model S/X, призначені для ринків Старого Світу незабаром також отримають CCS2.

Читайте також: ЗСУ показали єкстремальні випробування нових шасі Tatra (ВІДЕО)

Очікується, що те ж саме Tesla зробить і в Північній Америці - можливість зарядки на станціях електромобілів від більш ніж одного автовиробника є головною вимогою для отримання доступу до 7,5 мільярдів доларів, інвестованим урядом США в зарядну інфраструктуру.
02-2-2022, 08:51  
Джерело: rbc.ua
Переглядів: 336   
Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач. Ми рекомендуємо Вам зареєструватись або зайти на сайт під своїм ім'ям.
Додати коментар
Ваше Имя:
Ваш E-Mail:
Код:           Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Введите код: