Регистрация    Войти
Вхід
Автопортал avtodream.org » Всі новини » Автосвіт » Volkswagen повернув у лінійку найдоступніший електрокар
Всі новини / Автосвіт

Volkswagen повернув у лінійку найдоступніший електрокар

Volkswagen повернув у лінійку найдоступніший електрокар
Компанія Volkswagen повідомила про те, що знову приймає замовлення на свій компактний і доступний електрокар e-up!

Його продаж було зупинено наприкінці 2020 року – це рішення в компанії пояснили тим, що на автомобіль було оформлено дуже багато заявок, термін виконання яких розтягнувся на 16 місяців.

Через півтора роки e-up! Знову у строю.

До замовлення запропоновано Volkswagen e-up! у версії Style Plus: автомобіль оснащений електромотором потужністю 83 к.с. та має запас ходу, згідно з методикою вимірювань WLTP, 258 км. У електрокара дуже високий з погляду зіставлення показників у ДВЗ крутний момент, він становить 210 Нм.



Батарея ємністю 32.2 кВт•год. при потужності постійного струму 40 кВт заряджається до 80% за годину. Якщо заряджатися від джерела змінного струму потужністю 7.2 кВт, процес розтягнеться на більш ніж чотири години.

Ціна на Volkswagen e-up! в Німеччині починається від 26895 євро мінус державна дотація на покупку електротранспорту в розмірі 9570 євро. Тобто покупка електрохетча обійдеться в 17 325 євро, що трохи дорожче за електричний Dacia Spring за 16 920 євро. Електрокар від Dacia менш потужний – всього 45 к.с., і має меншу автономність – 230 км.

Читайте також: Як перевірити пробіг автомобіля перед покупкою: українцям дали кілька слушних порад

Тираж Volkswagen e-up! у всьому світі перевищує 80 тисяч автомобілів. У Німеччині модель посіла друге місце за кількістю нових реєстрацій у 2021 році.
02-19-2022, 15:46  
Джерело: mmr.net.ua
Переглядів: 584   
Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач. Ми рекомендуємо Вам зареєструватись або зайти на сайт під своїм ім'ям.
Додати коментар
Ваше Имя:
Ваш E-Mail:
Код:           Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Введите код: