Регистрация    Войти
Вхід
Автопортал avtodream.org » Всі новини » Автосвіт » Спадкоємець Lamborghini Aventador зняв частину камуфляжу
Автосвіт / Фото

Спадкоємець Lamborghini Aventador зняв частину камуфляжу

11-річна історія Lamborghini Aventador офіційно завершена: є певний шанс, що італійці перевипустять екземпляри, знищені у пожежі на вантажному судні Felicity Ace – але не більше.

Компанія вже працює над новим флагманським суперкаром.

Його перші шпигунські фотографії ми бачили минулого грудня, а тепер у нашому розпорядженні виявилися свіжі знімки. На них прототип має легший камуфляж: розробники зняли чохли, що приховували обриси кузова, залишивши тільки обклеювання, так що тепер можна розглянути деякі деталі.

Наприклад, вузькі Y-подібні ліхтарі в дусі лімітованої моделі Centenario, побудованої на базі того ж таки «Авентадора» до століття Ферруччо Ламборгіні, і масивний дифузор. Також добре видно чотири круглі патрубки випускної системи, які на більш ранніх знімках були закриті парою шестигранних насадок.
Спадкоємець Lamborghini Aventador зняв частину камуфляжу

Придивившись на кузові можна розрізнити жовті стікери поверх маскування. Вони свідчать, що силова установка нового суперкара електрифікована — як і було обіцяно. Провідну роль у ній, як і раніше, гратиме V12, причому Стефан Вінкельман запевняв журналістів, що двигун внутрішнього згоряння розроблений з нуля – до агрегату Aventador він не має жодного стосунку. Батарея, від якої живиться електромотор, також повинна бути принципово новою. Прем’єра гібриду офіційно намічено на 2023 рік.



Що цікаво, на одному з фото у компанії з суперкаром Lamborghini фігурує Audi R8. Імовірно, це прощальна версія моделі з 5,2-літровим двигуном V10, який використовується і Huracan. “Чотири кільця” замінять її електромобілем — правда, поки не відомо, коли і яким. Сам «Уракан» отримає спадкоємця у 2024 році, але той буде гібридом.

Читайте також: Міжнародні перевізники перетинатимуть кордон за спрощеною процедурою

Протягом цього року “Ламбо” обіцяла показати чотири новинки. До них мають увійти «позашляхова» версія Huracan та рестайлінговий Urus.


03-13-2022, 20:29  
Джерело: autoporady.com
Переглядів: 450   
Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач. Ми рекомендуємо Вам зареєструватись або зайти на сайт під своїм ім'ям.
Додати коментар
Ваше Имя:
Ваш E-Mail:
Код:           Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Введите код: