Регистрация    Войти
Вхід
Автопортал avtodream.org » Всі новини » Автосвіт » Українець своїми руками створює вражаючі позашляховики для армії (ВІДЕО)
Автосвіт / Відео

Українець своїми руками створює вражаючі позашляховики для армії (ВІДЕО)

Українець своїми руками створює вражаючі позашляховики для армії (ВІДЕО)
Підприємець із Чернівецької області Володимир Садик налагодив випуск баггі підвищеної прохідності.

Позашляховики збирають для армії. Про це розповідає сюжет "Суспільного. Буковина".

Перший баггі збудували ще до війни заради забави, але з'ясувалося, що подібна техніка необхідна для ЗСУ. Авто прості за конструкцією, щоб їх можна було відремонтувати в польових умовах. У їхній основі лежить металевий каркас, а салон дуже спартанський.

Такий позашляховик важить всього 600 кг і оснащений невибагливим чотирициліндровим двигуном ВАЗ, розташованим ззаду. Він демонструє відмінну прохідність.

Автомобілі можна використовувати для швидкого підвезення снайперів на позиції або транспортування боєприпасів, провізії або медикаментів. Конструкцію баггі мають намір удосконалити, щоб можна було встановити ноші для поранених.



"Якщо п'ять штук баггі зможуть хоча б підбити один БТР або вивезти когось, то це вже велика справа", — заявив Володимир Садик.

Читайте також: Lamborghini створить 4 нових авто у 2022 році

Три баггі збираються збудувати за два тижні. Вартість одного такого авто – 5000 доларів. Гроші на них збирають волонтери, причому кожен баггі називають ім'ям мецената або організації, який сплатив за його створення. Першу машину вже відправлено на фронт.
03-24-2022, 11:53  
Джерело: focus.ua
Переглядів: 3 760   
Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач. Ми рекомендуємо Вам зареєструватись або зайти на сайт під своїм ім'ям.
Коментарі (1)
алекс 24 березня 2022 12:51
На таких багги воюют в некоторых фантастических фильмах
Додати коментар
Ваше Имя:
Ваш E-Mail:
Код:           Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Введите код: