Регистрация    Войти
Вхід
Автопортал avtodream.org » Всі новини » Автосвіт » BMW може випустити потужний гібридний седан M7
Всі новини / Автосвіт

BMW може випустити потужний гібридний седан M7

BMW може випустити потужний гібридний седан M7
BMW думає додати до сімейства сьомої серії наступного покоління спорткар з індексом M7.

Принаймні це стверджує Autocar.

За даними британського видання, заряджений седан отримає силову установку на основі 4,4-літрового бензинового двигуна V8.

Аналогічна начинка буде у нового M5, який ми вже бачили на тестах раніше цього року, а також у кросовера XM, поки що розсекреченого тільки в концептуальній формі. Для останнього BMW заявила віддачу в районі 750 к. та 1000 Нм.



Для порівняння, на M760Li xDrive генерації, що йде ставлять 609-сильний V12. У новому поколінні від цього двигуна точно відмовляться – його продовжить використовувати тільки Rolls-Royce – і гіпотетичний M7 дійсно міг би взяти на себе роль флагмана, кинувши виклик майбутньому Mercedes-AMG S 63 E Performance, якому також пророкують електрифіковану силову установку з турбовісімкою.

Читайте також: Україна отримала від Великобританії 5 сучасних реанімобілів

Є, щоправда, одна проблема. Сам виробник лише кілька днів тому офіційно оголосив, що найпотужнішим представником сімейства стане не гібрид, а повноцінний електромобіль – i7. За чутками, “сімка” отримає до трьох повністю електричних версій, і топова може запозичити техніку у кросовера iX M60. У останнього два двигуни номінально видають 540 к.с., а пікова потужність, доступна лише протягом декількох секунд, становить 619 к.с. Запас ходу батарейного седана вже відомий – 580-610 кілометрів за циклом WLTP.
03-27-2022, 10:51  
Джерело: autoporady.com
Переглядів: 419   
script.charset = 'utf-8'; script.dataset.idn = idn; tag.parentNode.insertBefore(script, tag); })();
Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач. Ми рекомендуємо Вам зареєструватись або зайти на сайт під своїм ім'ям.
Додати коментар
Ваше Имя:
Ваш E-Mail:
Код:           Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Введите код: