Регистрация    Войти
Вхід
Автопортал avtodream.org » Всі новини » Автосвіт » Стало відомо, як буде виглядати новий кросовер BMW iX1
Всі новини / Автосвіт

Стало відомо, як буде виглядати новий кросовер BMW iX1

Стало відомо, як буде виглядати новий кросовер BMW iX1
BMW розкрила запас ходу компактного електрокросоверу iX1. На німецькому сайті марки з'явилася інформація про автономність новинки: залежно від версії iX1 зможе проїхати без заряджання від 413 до 438 кілометрів за циклом WLTP.

Енергоспоживання теж не секрет: BMW iX1 витрачає 17,3 кіловат-години на 100 кілометрів пробігу в змішаному циклі, отже під підлогою розташована батарея ємністю близько 70 кіловат-годин.

BMW нагадує, що йдеться про попередні характеристики енергоспоживання та автономності, так що "дальнобійність" серійного iX1 може відрізнятися. Як і у випадку з іншими електромобілями, реальні значення запасу ходу залежать від аеродинамічного обважування, навантаження та розмірності коліс.

Судячи з шпигунських знімків, електромобіль BMW iX1 отримає той самий кузов і салон, що і паливний кросовер X1 третього покоління. Однак для "батарейної" версії запропонують оригінальне обважування з синіми декоративними вставками та "аеродинамічні" колісні диски, а замість решітки з'явиться заглушка.



Немає сумнівів, що iX1 отримає спрощену версію інформаційно-розважального комплексу iDrive 8 із парою зігнутих екранів. Спочатку збирати електромобілі будуть у Лейпцигу на одному майданчику з технічно близьким MINI Countryman наступного покоління. У 2024 році виробництво перенесуть на нову фабрику iFactory в Угорщині.

Прем'єра нової родини BMW X1/iX1 відбудеться у другому півріччі. Точну дату дебюту не оголошено, але можливо, що електромобіль iX1 розсекретять раніше паливної версії.

Читайте також: Україна отримала від Великобританії 5 сучасних реанімобілів

А ось на ринок кросовери вийдуть у зворотному порядку.
03-29-2022, 08:52  
Джерело: f1analytic.com
Переглядів: 341   
script.charset = 'utf-8'; script.dataset.idn = idn; tag.parentNode.insertBefore(script, tag); })();
Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач. Ми рекомендуємо Вам зареєструватись або зайти на сайт під своїм ім'ям.
Додати коментар
Ваше Имя:
Ваш E-Mail:
Код:           Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Введите код: