Регистрация    Войти
Вхід
Автопортал avtodream.org » Всі новини » Автосвіт » Китайський бренд Beijing готує рамний позашляховик із трьома блокуваннями
Всі новини / Автосвіт

Китайський бренд Beijing готує рамний позашляховик із трьома блокуваннями

Китайський бренд Beijing готує рамний позашляховик із трьома блокуваннями
Китайська марка Beijing (входить до складу корпорації BAIC) готує позашляховик рамний BJ60.

Машину показали у камуфляжному забарвленні не лише на фото, а й виставивши кілька екземплярів на вулицях китайських міст.

При довжині 5020 мм, ширині 1955 мм, висоті 1925 мм і колісній базі 2800 мм BJ60 відноситься до повнорозмірних рамних позашляховиків. Індекс вказує на позицію машини у ієрархії бренду.

Новинка займе цінову нішу між позашляховиком BJ40, який нагадує американський Jeep Wrangler, і BJ80, який отримав прізвисько «китайський Гелендваген».

Технічних подробиць про новинку небагато. У трансмісії BJ60 передбачені блокування всіх трьох диференціалів: міжосьового, переднього та заднього міжколісних. У гамі буде гібридна версія з розгоном до сотні за 6 секунд та запасом ходу близько 1000 кілометрів.

Фішкою моделі, судячи з тизерів, що з’являлися раніше, стане решітка радіатора, що використовується в якості денних ходових вогнів. У неї ж будуть інтегровані фари, при цьому ще дві секції горітимуть нижче, в бампері.



Фотографій інтер’єру поки що немає. Зовні видно характерні для автомобілів цього сегмента рішення: запаска на п’ятих дверях, масивні підніжки. За китайською традицією кузов моделі має велику кількість хромованих елементів.

Читайте також: У Дубай скутеристи отримуватимуть права водія

З-під камуфляжу блищать молдинги дверей, окантування бічних вікон, дверні ручки, накладка заднього бампера.
04-8-2022, 12:51  
Джерело: mmr.net.ua
Переглядів: 454   
script.charset = 'utf-8'; script.dataset.idn = idn; tag.parentNode.insertBefore(script, tag); })();
Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач. Ми рекомендуємо Вам зареєструватись або зайти на сайт під своїм ім'ям.
Додати коментар
Ваше Имя:
Ваш E-Mail:
Код:           Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Введите код: