Регистрация    Войти
Вхід
Автопортал avtodream.org » Всі новини » Автосвіт » Китайський найшвидший мінівен Dreamer надійшов у продаж
Всі новини / Автосвіт

Китайський найшвидший мінівен Dreamer надійшов у продаж

Китайський найшвидший мінівен Dreamer надійшов у продаж
Китайський бренд Voyah, що входить до потужної корпорації Dongfeng Motor, оголосив про початок продажів моделі Dreamer.

За словами розробників, це найшвидший мінівен у світі.

У салоні новинки встановлено відразу три великі дисплеї. Роздільні сидіння, обтягнуті шкірою, мають функції підігріву, охолодження та масажу.

Автомобіль доступний як у повністю електричній, так і гібридній модифікації. У першому випадку мінівен оснащений двома електромоторами, що розвивають у сумі 435 кінських сил і 620 Нм крутного моменту. Машина здатна прискорюватися з місця до «сотні» за 5,9 сек., а її максимальна швидкість становить 200 км/год.

У гібридному варіанті разом із парою електромоторів сумарною потужністю 394 кінські сили працює ще й 1,5-літровий бензиновий турбодвигун, який відіграє роль генератора для підзарядки елементів живлення. Ця версія може проїхати «без дозаправки» до 7000 кілометрів.

Що стосується зовнішності, то Voyah Dreamer має характерні габарити та пропорції традиційного великого однооб’ємника на зразок Toyota Sienna.



Читайте також: Geely запатентувала електричні фургони з функцією автономного водіння

У Піднебесній ціни на новий Voyah Dreamer варіюються від 380 тис. до 600 тис. юанів (це приблизно від $59,7 до $95,2 тис.).
04-14-2022, 19:39  
Джерело: mmr.net.ua
Переглядів: 633   
Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач. Ми рекомендуємо Вам зареєструватись або зайти на сайт під своїм ім'ям.
Додати коментар
Ваше Имя:
Ваш E-Mail:
Код:           Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Введите код: