Регистрация    Войти
Вхід
Автопортал avtodream.org » Всі новини » Автосвіт » Ferrari опублікувала перше зображення своєї новинки
Всі новини / Автосвіт

Ferrari опублікувала перше зображення своєї новинки

Ferrari опублікувала перше зображення своєї новинки
Ferrari опублікувала перше зображення своєї новинки, не розкривши її суті, але назвала дату прем’єри: дебют нового суперкара намічений на 19 квітня поточного року.

Видання Carscoops припускає, що компанія Ferrari планує представити відкриту модифікацію своєї останньої серійної розробки 296 GTB.

На користь цієї гіпотези говорить саме тизерне зображення: у підсвіченому силуеті майбутньої новинки вгадуються лінія заднього крила, а також контури капсули салону. Окрім цього, за інформацією видання, яке посилається на фотошпигунів, прототипи майбутнього спайдера вже зауважували під час тестових випробувань.

Згідно зі шпигунськими фотографіями, відкрита версія майбутнього суперкара отримає жорсткий складний верх.



Як саме новинка називатиметься, поки що неясно. Є версія, що новинка вийде на авторинок під найменуванням 296 GTS . Так називався відкритий варіант моделі Ferrari Dino 246 , який, за офіційними заявами, став одним із джерел натхнення для розробників сучасного суперкара нарівні з моделлю Ferrari 250 LM .

Модель Ferrari 296 GTB була представлена ​​у червні 2021 року. Завдяки силовій установці суперкар став другим за продуктивністю гібридом компанії після SF90 Stradale .

Читайте також: Honda інвестує шалену суму в розробку і виготовлення електрокарів

Він комплектується 2,9-літровим турбо агрегатом V6 у поєднанні з електромотором, які видають 830 к.с. і дають можливість набирати 100 км/год за 2,9 секунди.
04-15-2022, 14:49  
Джерело: uamotors.com.ua
Переглядів: 415   
Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач. Ми рекомендуємо Вам зареєструватись або зайти на сайт під своїм ім'ям.
Додати коментар
Ваше Имя:
Ваш E-Mail:
Код:           Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Введите код: