Регистрация    Войти
Вхід
Автопортал avtodream.org » Всі новини » Автосвіт » В Україні презентували сучасну версію «Запорожця»
Всі новини / Автосвіт

В Україні презентували сучасну версію «Запорожця»

В Україні презентували сучасну версію «Запорожця»
Модель створювалася українськими фахівцями, при цьому варіантів передбачалося два – пікап та фургон.

Тепер же український дизайнер Костянтин Ніколаєв, надихнувшись невипущеним авто, розробив свій власний проект під назвою Project 970.

Машина вийшла дуже цікавою з огляду на підвищену увагу сьогодні до малогабаритних мікровенів для перевезення компактних вантажів та людей.

Концепт зовні дуже схожий на свого прабатька, і являє собою автомобіль із двома бічними та задніми дверима. Залежно від призначення, кузов може оснащуватися як задніми скляними вікнами, так і виконуватися без них, якщо передбачається виключно перевезення вантажів. Задні двері відчиняються вгору.



Більш того, популярність електрокарів не оминула і Project 970, через що він також працює на електротязі. Батареї розташовуються в нижній частині кузова, а ось електродвигунів аж чотири – по одному на кожне колесо, що також говорить про повний привод автомобіля.

Що стосується габаритів концепту, то вони більш ніж скромні — всього 3890 мм у довжину, зате 1810 мм у висоту. Відповідно до актуальних нині вимог дорожній просвіт автомобіля змусить позаздрити навіть деяких кросоверів, внаслідок чого їзда не найкращою дорогою або легким бездоріжжям не стане проблемою.

Читайте також: Стало відомо, як їздити в Іспанії на авто з українськими номерами

На даний момент Project 970 красується лише на малюнках, проте його автор не втрачає надії на те, що його ідея допоможе зупинити поступове згасання вітчизняного автопрому.
04-18-2022, 02:22  
Джерело: autotheme.info
Переглядів: 526   
Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач. Ми рекомендуємо Вам зареєструватись або зайти на сайт під своїм ім'ям.
Додати коментар
Ваше Имя:
Ваш E-Mail:
Код:           Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Введите код: