Регистрация    Войти
Вхід
Автопортал avtodream.org » Всі новини » Автосвіт » Nissan повністю зупинив виробництво автомобілів у Китаї
Всі новини / Автосвіт

Nissan повністю зупинив виробництво автомобілів у Китаї

Китайське видання Yicai Global повідомило про зупинення кількох автозаводів спільного підприємства компанії Nissan та місцевої фірми Dongfeng.

Виробник законсервував конвеєри через спалах коронавірусу в Шанхаї, який спровокував перебої з постачанням комплектуючих.

У Ніссані розраховують відновити складання автомобілів вже цього тижня, проте запуск виробничих потужностей залежатиме від епідеміологічних обмежень у регіоні.

На цю мить Шанхай практично повністю ізольований через спалах коронавірусу. У зв’язку з обмеженнями у регіоні порушилися логістичні ланцюжки, збій у яких вплинув на доставлення комплектуючих та виробничий графік автозаводів. При цьому у місті знаходяться близько 80 виробників мікроелектронних компонентів.

Nissan зупинив частину конвеєрів ще минулого тижня. Керівництво спільного підприємства розраховує відновити складання автомобілів найближчим часом. Однак для цього потрібно зняти частину обмежень у Шанхаї.



Деякі експерти взагалі прогнозують повну зупинку китайської автомобільної промисловості. Глава компанії Xiaopeng Хе Сяопена заявив, що збій у логістиці може призвести до заморозки виробництва вже у травні цього року.

Читайте також: Стало відомо, як їздити в Іспанії на авто з українськими номерами

Проте представники Китайської асоціації автомобільної промисловості назвали його занепокоєння передчасним.


04-23-2022, 08:58  
Джерело: nnews.com.ua
Переглядів: 405   
Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач. Ми рекомендуємо Вам зареєструватись або зайти на сайт під своїм ім'ям.
Додати коментар
Ваше Имя:
Ваш E-Mail:
Код:           Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Введите код: