Регистрация    Войти
Вхід
Автопортал avtodream.org » Всі новини » Автосвіт » General Motors анонсувала електричний повнопривідний Corvette вже у 2023 році
Всі новини / Автосвіт

General Motors анонсувала електричний повнопривідний Corvette вже у 2023 році

General Motors анонсувала електричний повнопривідний Corvette вже у 2023 році

Сьогодні GM, нарешті, анонсувала електричний повнопривідний Corvette.

Технологія EV допоможе збільшити запас ходу, прискорити зарядку автомобілів та обігрівати салон автомобіля за рахунок надлишкового тепла, що виділяється батареями.

Президент GM Марк Ройсс поділився довгоочікуваною новиною про Corvette в LinkedIn, оголосивши про «електрифікований» [читай: гібридний] Corvette, який з'явиться наступного року (2023), за яким вийде автомобіль, на який ми всі чекали — повністю електричний Corvette.

Крім приголомшливого нового Chevrolet Corvette Z06 та інших варіантів з бензиновим двигуном у майбутньому буде запропоновано електрифікований та повністю електричний Corvette на базі Ultium. Насправді це станеться вже наступного року. Подробиці та назви згодом.



Крім того, сьогодні GM також анонсували систему рекуперації енергії Ultium Platform, запатентовану бортову систему, яка використовує тепло, що виділяється батареями електромобілів, для обігріву салону, створення ефективніших умов заряджання і збільшення прискорення автомобіля. І це може збільшити запас ходу автомобіля приблизно на 10%.

Читайте також: Ринок автомобільних запчастин чекає на катастрофу

Це чудовий приклад того, як розробка платформи для електромобілів, як Ultium, дозволяє реалізувати унікальні функції, які нелегко реалізувати за допомогою модернізації.









04-27-2022, 07:56  
Джерело: ua-electro.com
Переглядів: 211   
Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач. Ми рекомендуємо Вам зареєструватись або зайти на сайт під своїм ім'ям.
Додати коментар
Ваше Имя:
Ваш E-Mail:
Код:           Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Введите код: