Регистрация    Войти
Вхід
Автопортал avtodream.org » Всі новини » Автосвіт » Радіатор Jeep став штрих-кодом (ФОТО)
Автосвіт / Фото

Радіатор Jeep став штрих-кодом (ФОТО)

Jeep Canada запустила революційний сервіс Jeep Code - об'єктив Snapchat, який дозволяє сканувати будь-яку решітку радіатора Jeep з сімома прорізами, як би це був штрих-код, і дізнаватися більше інформації про автомобіль.

Про це повідомляється в Twitter-акаунті канадського представництва компанії.

“Побачили позашляховик Jeep, який вам сподобався, та хочете дізнатися про нього більше? Просто відскануйте штрих-код і дізнайтесь більше”, – йдеться у публікації.



Тепер користувачі Snapchat можуть відсканувати решітку радіатора Jeep, і, використовуючи технологію доповненої реальності, отримати більше інформації про модель, налаштувати та оцінити свій позашляховик мрії в Інтернеті. Крім того, є можливість переглянути локальний інвентар і навіть розпочати процес покупки.

Читайте також: Ринок автомобільних запчастин чекає на катастрофу

"Новий об'єктив Jeep Code надає нашим любителям Jeep революційний, новий віртуальний досвід покупок за допомогою смартфона", - заявив віцепрезидент з продажу та маркетингу Jeep Canada Вільям Левассер.

04-28-2022, 16:39  
Джерело: apostrophe.ua
Переглядів: 965   
Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач. Ми рекомендуємо Вам зареєструватись або зайти на сайт під своїм ім'ям.
Додати коментар
Ваше Имя:
Ваш E-Mail:
Код:           Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Введите код: