Регистрация    Войти
Вхід
Автопортал avtodream.org » Всі новини » Автосвіт » Dodge підтвердив випуск кросовера Hornet у 2022 році
Всі новини / Автосвіт

Dodge підтвердив випуск кросовера Hornet у 2022 році

Про те, що Dodge збирається випустити на базі Alfa Romeo Tonale власну модель під ім’ям Hornet, ми чули минулого літа – задовго до того, як була представлена ​​серійна версія італійського кросовера.

Потім з’ясувалося, що, як і у випадку з «Альфою», йдеться про перший для бренду плагін-гібрид. Тепер з’явилися нові деталі.

У ході нещодавнього онлайн-заходу генеральний директор «Доджа» Тім Куніскіс, відповідаючи на запитання одного з репортерів щодо планів з електрифікації модельного ряду, підтвердив, що Hornet дебютує цього літа і що у нього буде варіант PHEV «або начебто».

Швидше за все, прем’єра відбудеться у серпні у Детройті під час так званого Тижня швидкості. При цьому терміни ринкового запуску паркетника туманні через порушені ланцюжки поставок.

Очікується, що Hornet, який стане для Dodge першою за довгий час принципово новою моделлю, розділить з Alfa Romeo Tonale не просто платформу, але й багато елементів екстер’єру та інтер’єру: на користь цього говорять шпигунські фотографії прототипу, що сплив в мережі в цьому лютому.



Технічних подробиць поки що немає, але можна припустити, що силову установку з можливістю заряджання від мережі перенесуть без особливих змін. Нагадаємо, у “Тонале” передні колеса обертає 1,3-літрова бензинова “турбочетвірка”, задні – електромотор. Сумарно вони видають на піку 275 к.с. і дозволяють набрати першу сотню за 6,2 секунд. Батареї ємністю в 15,5 кіловат-години вистачає на 60 км шляху в задньопривідному електричному режимі.

Читайте також: Ринок автомобільних запчастин чекає на катастрофу

Готує Dodge й повноцінні батарейні моделі. Серед них – маслкар, який має прийти на зміну нинішніх Charger та Challenger.

05-3-2022, 03:16  
Джерело: ampercar.com
Переглядів: 288   
Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач. Ми рекомендуємо Вам зареєструватись або зайти на сайт під своїм ім'ям.
Додати коментар
Ваше Имя:
Ваш E-Mail:
Код:           Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Введите код: