Регистрация    Войти
Вхід
Автопортал avtodream.org » Всі новини » Автосвіт » Восени Toyota покаже новий компактний позашляховик
Всі новини / Автосвіт

Восени Toyota покаже новий компактний позашляховик

Восени Toyota покаже новий компактний позашляховик
Восени Toyota розширить свою модельну родину новим компактним позашляховиком середнього класу.

Toyota явно зібралася змагатися з такими автомобілями, як Nissan Qashqai, Peugeot 3008 та Volkswagen Tiguan. Вже відомі ціни на Toyota Corolla Cross.

Перш ніж озвучити ціни на Toyota Corolla Cross, ми визначимо положення моделі модельного ряду бренду.

Toyota вже пропонує Yaris Cross як кросовер у сегменті таких автомобілів, як Renault Captur та Peugeot 2008, і вже кілька років конкурує з C-HR у компактному середньому класі. Toyota Corolla Cross поділяє платформу GA-C з C-HR і, отже, з Corolla, і тому має ту саму колісну базу, що і C-HR (і Corolla Hatchback). Але у чому тоді різниця?



Різниця у позиціонуванні. Toyota Corolla Cross, насамперед, є більш практичним і скромно спроектованим «братом» C-HR, автомобіля, який з його похилою лінією даху та досить агресивним зовнішнім виглядом не є найпростішим у своєму класі.

Кожна Corolla Cross отримує гібридну силову установку 2.0 від Toyota, так звану версію High Power потужністю 197 л. та 204 Нм. У C-HR та Corolla цей силовий агрегат видає 184 л.с. та 190 Нм. Corolla Cross розганяється до 100 км/год за 8,1 секунд, а максимальна швидкість повинна становити 180 км/год. Цікавіша середня витрата, яка повинна бути близько 5,3 л/100 км. Багажне відділення понад 400 літрів (C-HR: 358 літрів).

Toyota постачає Corolla Cross до Європи у двох звичайних варіантах і одразу ж привозить дві ознайомлювальні версії. Крім Active та Dynamic, Corolla Cross також доступна у версіях First Edition та Launch Edition. Toyota Corolla Cross Active вже отримує пакет Toyota Safety Sense 3, який включає автоматичне дальнє світло, інтелектуальний адаптивний круїз-контроль, Lane Trace Assist і різні системи екстреного гальмування. Світлодіодне освітлення є стандартним як спереду, так і ззаду. Версія отримує 17-дюймові легкосплавні диски, а також 12,3-дюймову цифрову панель приладів за кермом і 10,5-дюймову інформаційно-розважальну систему над центральною консоллю.

Версія Dynamic додає до перерахованого вище, серед іншого, 18-дюймові легкосплавні диски, захисне скло, рейлінги на даху і чорні решітку радіатора. Corolla Cross Dynamic також має світлодіодні денні ходові вогні, послідовні передні покажчики повороту та світлодіодне освітлення у дверях, підсклянниках та у відділенні приладової панелі. Smart Entry і Smart Key також є частиною оснащення версії Dynamic, яка коштує не менше 39495 євро.

Corolla Cross коштує рівно на 500 євро більше у версії First Edition зі стартовою ціною 39 995 євро, але, на відміну від Active, отримує більше цікавого. Сюди входять задні двері з електроприводом, оббивка салону із вставками зі штучної шкіри, індукційний зарядний пристрій, підігрів передніх сидінь та система очищення повітря Nano-e. Виявлення сліпих зон, передні та задні звукові сигнали паркування, попередження про перехресний рух ззаду та допомога при безпечному виїзді також є частиною First Edition.

Друга обмежена серія – Launch Edition , вартість якої складає 42 995 євро. Ця версія заснована на First Edition, але, звичайно, має ще більше переваг. Наприклад, сидіння водія має електричне регулювання у восьми напрямках, кермо — електрообігрів, а всі меблі обтягнуті перфорованою шкірою. Corolla Cross Launch Edition має функцію активного помічника під час паркування. Toyota Corolla буде доступна у європейських дилерів восени.

Читайте також: Ринок автомобільних запчастин чекає на катастрофу

Стартова ціна основного конкурента Nissan Qashqai становить 35 090 євро.
05-4-2022, 06:23  
Джерело: uamotors.com.ua
Переглядів: 848   
script.charset = 'utf-8'; script.dataset.idn = idn; tag.parentNode.insertBefore(script, tag); })();
Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач. Ми рекомендуємо Вам зареєструватись або зайти на сайт під своїм ім'ям.
Додати коментар
Ваше Имя:
Ваш E-Mail:
Код:           Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Введите код: