Регистрация    Войти
Вхід
Автопортал avtodream.org » Всі новини » Автосвіт » Китайці показали недорогий електрокросовер
Всі новини / Автосвіт

Китайці показали недорогий електрокросовер

Китайці показали недорогий електрокросовер
Cowin Pro EV — електрична версія кросовера Chery Tiggo 4.

Його запас ходу — до 400 км.

В інтернет потрапили перші фото недорогого електромобіля Cowin Pro EV. Кросовер з літа надійде в продаж за ціною 156 600 — 176 600 юанів ($23 500 — 26 500). Про це повідомляє сайт Autohome.

Cowin — бюджетний підрозділ концерну Chery, заснований у 2014 році. Тому не дивно, що в основі новинки лежить відомий на українському ринку передньопривідний кросовер Chery Tiggo 4.

Відрізнити електричну версію можна за збільшеними решітками радіатора, розкосими фарами та ліхтарями на всю ширину кузова. Крім того, в електрокара нові бампери та збільшений спойлер на даху.



Розміри Cowin Pro EV:
Довжина — 4400 мм
Ширина — 1831 мм
Висота — 1646 мм
Колісна база — 2600 мм

У салоні змін більше — його повністю переробили. Електромобіль отримав двоспицеве кермо, компактніший важіль КПП і нову передню панель. Віртуальний щиток приладів збільшений у розмірах, а сенсорний дисплей мультимедіа тепер не тільки більший, а й розміщений вище.

Читайте також: Світовий банк закликає до повної заборони автомобілів із ДВЗ у зв’язку з екологією

Китайський електромобіль отримав двигун потужністю 163 к. с. і з крутним моментом 280 Н∙м. Акумуляторна батарея ємністю 53,6 кВт∙год дозволяє проїхати до 400 км без підзарядки.
05-8-2022, 12:54  
Джерело: focus.ua
Переглядів: 1 117   
Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач. Ми рекомендуємо Вам зареєструватись або зайти на сайт під своїм ім'ям.
Додати коментар
Ваше Имя:
Ваш E-Mail:
Код:           Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Введите код: