Регистрация    Войти
Вхід
Автопортал avtodream.org » Всі новини » Автосвіт » Україна та Польща домовилися про бездозвільний проїзд бензовозів
Всі новини / Автосвіт

Україна та Польща домовилися про бездозвільний проїзд бензовозів

Україна та Польща домовилися про бездозвільний проїзд бензовозів
Міністерство інфраструктури України та Міністерство інфраструктури та розвитку Польщі досягли домовленостей щодо скасування дозволів для всіх перевізників, які здійснюють міжнародні перевезення палива.

«Ракетні удари росії по нафтопереробних заводах та нафтобазах створили критичну ситуацію на ринку палива. Мета команди Мінінфраструктури в цих умовах – повна лібералізація міжнародних вантажних перевезень, щоб вирішити цю проблему», – повідомив міністр інфраструктури Олександр Кубраков.

Він також зазначив, що нові правила вже набрали чинності, а їхні переваги можуть використовувати як українські, так і польські перевізники.



«Ми продовжимо роботу зі спрощення вантажних перевезень та створення максимально простих та зрозумілих правил для перевізників потрібних Україні вантажних автомобілів», – повідомив міністр.

Читайте також: Італійський суперкар вперше зняли на дорогах

Тепер для в’їзду на територію Польщі без дозволу перевізники пального мають заповнити лише спеціальну форму. Зробити це потрібно не пізніше ніж за добу до перетину кордону.



05-9-2022, 15:44  
Джерело: mashyna.com.ua
Переглядів: 587   
Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач. Ми рекомендуємо Вам зареєструватись або зайти на сайт під своїм ім'ям.
Додати коментар
Ваше Имя:
Ваш E-Mail:
Код:           Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Введите код: