Регистрация    Войти
Вхід
Автопортал avtodream.org » Всі новини » Автосвіт » Volkswagen може відродити легендарний позашляховик
Всі новини / Автосвіт

Volkswagen може відродити легендарний позашляховик

Volkswagen може відродити легендарний позашляховик
Згідно з наявною інформацією, Volkswagen розглядає можливість створення повністю електричного позашляховика, щоб протистояти Wrangler і Bronco.

Новинка може отримати назву Scout, відроджуючи класичне ім’я International Harvester Scout вперше за десятиліття.

Головний операційний директор Volkswagen Group of America висловив цю ідею під час розмови зі ЗМІ на недавньому заході для преси. Він зазначив, що більша Volkswagen Group тепер володіє правами на назву Scout через свій підрозділ комерційних вантажівок і визнав, що спадщина і цінність бренду, властиві цій марці позашляховиків.

Однак, з огляду на те, що Volkswagen переводить всю свою продуктову лінійку на електромобілі, відроджений Scout не буде копією Jeep Wrangler або Ford Bronco, прямих конкурентів старого Scout. Замість цього директор Volkswagen Group of Americ уявляв собі щось на зразок майбутнього повністю електричного позашляховика Rivian R1S, але «за ціною 40000 доларів замість 70000».

Такий план стає ще більш розумним, якщо врахувати графік. Volkswagen тільки недавно отримав патент на назву Scout, коли його дочірня компанія з виробництва вантажних автомобілів Traton об’єдналася з Navistar в липні 2021 року. Navistar це компанія, яка була створена, коли International Harvester розорилася в 1985 році, і продовжує володіти торговою маркою Scout. VW володіє Traton, Traton тепер володіє Navistar, Navistar володіє Scout. Однак, уклавши угоду всього кілька місяців тому, будь-який план зі створення нового Scout знаходився в зародковому стані. Всі повністю нові продукти VW під будь-який торговою маркою будуть електромобілями.



Можливо, «Scout» може бути одночасно назвою бренду та автомобілем і продаватися в окремих магазинах. Volkswagen хоче отримати вигоду зі спадщини, що лежить в основі цього імені, а це важко зробити, якщо ви помістите на нього логотип іншого бренду. Створення автономного бренду Scout було б дорогим, але спільне розміщення дилерських центрів Scout з наявними дилерськими центрами VW могло б скоротити витрати та швидко побудувати інфраструктуру.

Якби VW побудував новий Scout EV, швидше за все, компанія використовувала б сильно модифіковану версію своєї платформи електромобіля MEB. Теоретично, така модель могла б бути оснащена підвіскою для бездоріжжя з великим ходом і увінчаний квадратним кузовом позашляховика.

Читайте також: Розпочалися випробування автобуса Coach Euro Test

Два інших джерела в Volkswagen Group of America окремо підтвердили, що компанія зацікавлена ​​у відродженні імені Scout тепер, коли злиття завершено.
09-23-2021, 09:27  
Джерело: auto-portal.com.ua
Переглядів: 949   
Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач. Ми рекомендуємо Вам зареєструватись або зайти на сайт під своїм ім'ям.
Додати коментар
Ваше Имя:
Ваш E-Mail:
Код:           Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Введите код: