Регистрация    Войти
Вхід
Автопортал avtodream.org » Всі новини » Автосвіт » Зеленський підписав закон про «нульове розмитнення» автомобілів
Всі новини / Автосвіт

Зеленський підписав закон про «нульове розмитнення» автомобілів

Зеленський підписав закон про «нульове розмитнення» автомобілів
5 квітня, президент України Володимир Зеленський підписав закон №7190П, згідно з яким на час воєнного стану звільняються від мита та ПДВ усі імпортні товари, включно з автомобілями.

Він почне діяти після публікації в офіційній пресі, тобто найближчими днями.

Як відомо, документ був прийнятий Верховною радою ще 25 березня. Закон набуває чинності в день його публікації в офіційній пресі. Це може статися 6-8 квітня 2022 року.

Згідно з законом, імпорт цілого ряду транспортних засобів для фізичних осіб буде відбуватись без сплати податків – ПДВ, ввізного мита та акцизу. Причому йдеться не про автомобілі для військових формувань, а для особистого використання, нові та вживані.

Для реєстрації автомобіля в Україні потрібно пройти сертифікацію, сплатити 3-5% від її ціни у Пенсійний фонд та кошти за номерний знак, свідоцтво реєстрації та послуги Сервісного центру.



Читайте також: Aston Martin перейменує середньомоторний Vanquish до прем’єри

Українці зможуть ввозити наступні транспортні засоби: автомобілі легкові, кузови до них, причепи та напівпричепи, мотоцикли, транспортні засоби, призначені для перевезення 10 осіб i більше, транспортні засоби для перевезення вантажів.
04-7-2022, 04:14  
Джерело: mmr.net.ua
Переглядів: 655   
Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач. Ми рекомендуємо Вам зареєструватись або зайти на сайт під своїм ім'ям.
Додати коментар
Ваше Имя:
Ваш E-Mail:
Код:           Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Введите код: