Регистрация    Войти
Вхід
Автопортал avtodream.org » Всі новини » Автосвіт » 50-річний італійський суперкар виставили на аукціон за ціною Renault Logan
Всі новини / Автосвіт

50-річний італійський суперкар виставили на аукціон за ціною Renault Logan

50-річний італійський суперкар виставили на аукціон за ціною Renault Logan
У США з аукціону "Bring a Trailer" продають De Tomaso Pantera 1972 року.

За знаменитий італійський суперкар просять лише 14 500 доларів — як за новий Logan у гарній комплектації. Про це повідомляє офіційний сайт аукціону.

Як правило, вартість таких авто обчислюється сотнями тисяч доларів. Справа у тому, що рідкісний італійський суперкар перебуває в жалюгідному стані. Останні 20 років автомобіль іржавів просто неба і тепер вимагає ґрунтовної реставрації.



Втім, він повністю комплектний — збережено і двигун, і КПП, і оригінальні 15-дюймові диски Campagnolo. Пробіг автомобіля за 50 років — всього 67 500 км.

Цей екземпляр De Tomaso Pantera цінний тим, що це рання модель з 5,7-літровим 330-сильним V8 від Ford Mustang. Саме такі купе найбільше цінуються колекціонерами. З 5-ступінчастою механічною КПП суперкар розганявся до 100 км/год за 5,5 с і розвивав 260 км/год.

Читайте також: У Дубай скутеристи отримуватимуть права водія

Загалом у 1970-1991 роках випустили 7260 De Tomaso Pantera. Автомобіль створений De Tomaso за участю Ford і був спробою американського концерну нав'язати конкуренцію Ferrari та Lamborghini.
04-8-2022, 16:42  
Джерело: focus.ua
Переглядів: 628   
Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач. Ми рекомендуємо Вам зареєструватись або зайти на сайт під своїм ім'ям.
Додати коментар
Ваше Имя:
Ваш E-Mail:
Код:           Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Введите код: