Регистрация    Войти
Вхід
Автопортал avtodream.org » Всі новини » Гаджети » Автомобільна платформа Android Automotive отримала величезне оновлення
Всі новини / Гаджети

Автомобільна платформа Android Automotive отримала величезне оновлення

Автомобільна платформа Android Automotive отримала величезне оновлення
Версія Android Automotive OS 12L доступна для таких автомобілів, як Polestar 2 та Volvo XC40 Recharge.

Компанія Google випустила велике оновлення своєї автомобільної платформи. Версія Android Automotive OS 12L стала доступна для автомобілів, які використовують Android Automotive, включаючи Polestar 2 та Volvo XC40 Recharg.

Як відзначають оглядачі в мережі, оновлення Android Automotive OS 12L «величезне».

Серед основних нововведень – швидке управління. Виробники можуть додавати вибрані налаштування, наприклад, перемикачі Bluetooth, рядок стану або інші елементи інтерфейсу системи. Як зазначають розробники, це дозволить користувачам «безпечно змінювати ключові налаштування під час керування, не відкриваючи програму «Налаштування».



В ОС було перероблено систему повідомлень — з’явилися покращені згруповані повідомлення. Також з’явилася підтримка поворотних контролерів (ручка та навколишні кнопки на центральній консолі автомобіля) та виправлені деякі помилки.

Читайте також: В Україні спростили процедуру встановлення на облік продавців транспортних засобів

Крім того, розробники покращили повторне підключення Bluetooth-пристроїв, з’явилися нові технічні можливості для автовиробників, і так далі. Повний перелік покращень, виправлень та доробок досить великий.
06-4-2022, 09:28  
Джерело: ampercar.com
Переглядів: 544   
Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач. Ми рекомендуємо Вам зареєструватись або зайти на сайт під своїм ім'ям.
Додати коментар
Ваше Имя:
Ваш E-Mail:
Код:           Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Введите код: