Регистрация    Войти
Вхід
Автопортал avtodream.org » Всі новини » Автосвіт » Ford Fiesta ST-Line не зміг успішно пройти “лосиний тест” (ВІДЕО)
Автосвіт / Відео

Ford Fiesta ST-Line не зміг успішно пройти “лосиний тест” (ВІДЕО)

Ford Fiesta ST-Line не зміг успішно пройти “лосиний тест” (ВІДЕО)
На зарубіжному YouTube-каналі з’явився відеоролик, на якому показано, як компактний Ford Fiesta у версії ST-Line може ухилятися від перешкоди, що несподівано з’явилася на дорозі.

Для початку варто відзначити, що “лосиний тест” – це тест на можливість здійснити маневр ухилення, який проводиться, щоб перевірити, чи може автомобіль ухилитися від перешкоди, що раптово з’явилася на дорозі, такого як лось, що переходить дорогу.

Оцінки виконуються на різних швидкостях, щоб перевірити, на яких швидкостях досліджуваний транспортний засіб більш маневрений.

Для рестайлінгового Ford Fiesta його найкраща спроба проходження тесту була на швидкості 73 км/год, що набагато нижче, ніж у попередніх тестах із попередньою версією автомобіля. Найвища швидкість, з якою Ford Fiesta змогла добре показати себе у “лосинному тесті”, склала 81 км/год.

На еталонній швидкості нинішній Ford Fiesta, оснащений 1,0-літровим двигуном EcoBoost з “м’якою” гібридною установкою та механічною коробкою передач, не зміг повертати на достатній кут і зрештою провалив тест. Тест-водії відзначили помітну недостатню поворотність автомобіля, коли він намагався повернутися на свій початковий шлях.



Що стосується того, чому Ford Fiesta зазнав невдачі, фахівці з km77.com послалися на використовувані шини. Згідно з публікацією, поточна модель поставляється з комплектом шин Continental EcoContact 6, які призначені для кращої економічної паливної. Навпаки, попередні Fiesta, які вони тестували, мали більш липкі шини від Continental та Michelin.

Читайте також: CADILLAC відкрила попередні замовлення на CADILLAC Lyriq 2024 року

Нещодавно, наше видання писало про те, що поліція повернула 13 вкрадених із заводу Ford пікапів F-150 Raptor. Прес-служба поліцейської дільниці міста Дірбон, США, змогла успішно розслідувати справу про викрадення 13 пікапів Ford F-150 Raptor – машини були вкрадені із заводу автовиробника Ford у Дірборні. Вантажівки були тією чи іншою мірою пошкоджені.
06-28-2022, 02:14  
Джерело: autotema.org.ua
Переглядів: 1 008   
script.charset = 'utf-8'; script.dataset.idn = idn; tag.parentNode.insertBefore(script, tag); })();
Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач. Ми рекомендуємо Вам зареєструватись або зайти на сайт під своїм ім'ям.
Додати коментар
Ваше Имя:
Ваш E-Mail:
Код:           Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Введите код: