Регистрация    Войти
Вхід
Автопортал avtodream.org » Всі новини » Автосвіт » Французи показали новий преміальний кросовер (ВІДЕО)
Автосвіт / Відео

Французи показали новий преміальний кросовер (ВІДЕО)

У Франції презентували новий DS 7 2023.

Кросовер преміум-сегменту пройшов фейсліфтинг і надійде в продаж із вересня.

Про це повідомляє пресслужба концерну Stellantis.

Оновлений DS 7 можна впізнати за злегка збільшеною решіткою радіатора й оригінальними тоненькими ходовими вогнями. Крім того, кросовер отримав сучасні матричні фари з інноваційними піксельними світлодіодами. Позаду оновили двері багажника та ліхтарі. Стандартними тепер є 19-дюймові диски, а в дорожчих версіях вони 21-дюймові.

Палітру варіантів оздоблення салону розширили — можна вибрати і дорогу шкіру Nappa, і алькантару. Кросовер DS 7 отримав нову віртуальну панель приладів і покращений 12-дюймовий сенсорний дисплей із бездротовими Apple CarPlay і Android Auto. Серед опцій є адаптивна підвіска з функцією сканування дороги, системи нічного бачення та напівавтономного водіння.



У лінійці DS 7 2023 з'явилася нова топова версія — гібрид, що заряджається, потужністю 360 к. с. Він розганяється до 100 км/год за 56 с. У нього жорсткіша підвіска та збільшені гальма діаметром 380 мм.

Читайте також: В Україні запровадять цифрове розмитнення автомобілів

Інші варіанти моделі не змінилися. Кросовер, як і раніше, пропонують із бензиновими турбомоторами об'ємом 1,2 л (130 к. с.) і 1,6 л (215 к. с.), 1,5-літровим 130-сильним турбодизелем і гібридними установками на 225 і 300 к. с. Усі DS 7 отримали 8-ступінчастий автомат, а привід може бути переднім або повним.
06-28-2022, 18:39  
Джерело: focus.ua
Переглядів: 1 125   
script.charset = 'utf-8'; script.dataset.idn = idn; tag.parentNode.insertBefore(script, tag); })();
Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач. Ми рекомендуємо Вам зареєструватись або зайти на сайт під своїм ім'ям.
Додати коментар
Ваше Имя:
Ваш E-Mail:
Код:           Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Введите код: