Регистрация    Войти
Вхід
Автопортал avtodream.org » Всі новини » Автосвіт » Хто з пікапів Toyota Tundra, Chevy Silverado, GMC Sierra, F-150 найшвидший? (ВІДЕО)
Автосвіт / Відео

Хто з пікапів Toyota Tundra, Chevy Silverado, GMC Sierra, F-150 найшвидший? (ВІДЕО)

На зарубіжному YouTube-каналі The Fast Lane Truck з’явився відеоролик, на якому показана гонка по прямій між чотирма величезними пікапами – Toyota Tundra, Chevy Silverado, GMC Sierra, Ford F-150.

Toyota нещодавно представила новий пікап Tundra 2022 модельного року, в тому числі потужний 3,5-літровий гібридний силовий агрегат V6 з подвійним турбонаддувом. Хлопці з YouTube-каналу The Fast Lane Truck вирішили перевірити, чи вистачить потужності японської новинки, щоб скласти конкуренцію американським вантажівкам з Детройту, США?

Враховуючи величезний вибір доступних двигунів та комплектацій, якими комплектуються пікапи від Ford, GMC та Chevrolet, відповідь може бути не такою однозначною на перший погляд.

Tundra оснащена вищезгаданим гібридним двигуном V6, який розвиває потужність 437 кінських сил і максимальний момент, що крутить, в 790 Нм.
Однак це не єдиний гібрид у цій гонці – Ford F-150 також є електрифікованим автомобілем у комплектації King Ranch, і може похвалитися загальною потужністю 430 к.с. (773 Нм).



GMC Sierra AT4x пропонує безнаддувний 6,2-літровий двигун V8 потужністю 420 к.с. (624 Нм). Chevrolet Silverado у версії Trail Boss виділяється своїм дизельним двигуном Duramax об’ємом 3,0 літра з турбонаддувом потужністю 277 к.с. Це, безумовно, найменш потужна вантажівка серед учасників заїзду, але по моменту, що крутить, в 624 Нм він дорівнює V8 GMC Sierra.

Значна перевага пікапа від Toyota у потужності означає, що у Chevrolet Silverado немає шансів не відставати. Дивно, але GMC Sierra показує себе не набагато краще, незважаючи на те, що він значно більше потужності. Двигуни без наддуву значно втрачають потужність у розрідженому повітрі порівняно з двигунами з наддувом – ця гонка у стилі дрег-рейсинг проходила на висоті кілометра над рівнем моря у горах.

Мабуть, найважливіша гонка тут – протистояння гібрида проти гібрида. На папері Tundra трохи більше потужності, ніж у F-150, і спроба обігнати один одного практично зводиться до нуля. Тим не менш, у Ford є щось чарівне, оскільки F-150 Hybrid залишає Toyota позаду себе, незважаючи на те, що під капотом у нього менше потужності. Проводяться дві гонки, одна з Toyota на 2WD, інша на 4WD, але це не має значення. Телеметрія показує, що F-150 Hybrid проходить чверть милі (402 метри – прим.ред.) за 14 секунд, а у Toyota – за 15 секунд.

Читайте також: В Україні запровадять цифрове розмитнення автомобілів

Нещодавно, наше видання писало про те, що пікап GMC Sierra 2022 року перетворять на сучасний GMC Jimmy для SEMA. Компанія Flat Out Autos щойно розпочала роботу з перетворення нового GMC Sierra на сучасний GMC Jimmy, щоб у підсумку представити свій унікальний витвір на виставці SEMA на початку листопада.
07-1-2022, 09:29  
Джерело: autotema.org.ua
Переглядів: 119   
Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач. Ми рекомендуємо Вам зареєструватись або зайти на сайт під своїм ім'ям.
Додати коментар
Ваше Имя:
Ваш E-Mail:
Код:           Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Введите код: