Регистрация    Войти
Вхід
Автопортал avtodream.org » Всі новини » Автосвіт » Suzuki показали кросовер за $10 тисяч (ВІДЕО)
Автосвіт / Відео

Suzuki показали кросовер за $10 тисяч (ВІДЕО)

Suzuki показали кросовер за $10 тисяч (ВІДЕО)
В Індії презентували новий Suzuki Brezza.

Якщо перше покоління недорогого кросовера розроблялося виключно для місцевого ринку, то тепер модель вирішили постачати до інших країн. Про це повідомляє офіційний сайт Suzuki.

Suzuki Brezza 2022 побудований на платформі попередника, але всі кузовні панелі в нього нові. Дизайн став виразнішим — із мускулистими розширеними крилами, хромованими гратами радіатора та величезним повітрозабірником у бампері. Габарити кросовера практично не змінилися.

Розміри Suzuki Brezza 2022:
Довжина — 3995 мм
Ширина — 1790 мм
Висота — 1685 мм
Колісна база — 2500 мм



У салоні значно покращилося оздоблення: пластик став двоколірним, а розбавляють його сріблясті вставки. На центральній панелі з'явився 9-дюймовий дисплей.

Комплектацію Suzuki Brezza розширено обладнанням, нетиповим для бюджетних моделей. Топові версії отримали люк у даху, клімат-контроль, камери кругового огляду, бездротову зарядку для смартфона та навіть проєкцію на лобове скло.

Читайте також: Опубліковано фінальний тизер електричного седан Hyundai Ioniq 6 2023 року

Кросовер Suzuki Brezza зберіг 1,5-літровий 103-сильний двигун попередника, але тепер його доповнили 48-вольтною гібридною установкою. На вибір запропоновано 5-ступінчасту механічну або нову 6-ступінчасту автоматичну КПП, а привід — виключно передній.
07-2-2022, 17:41  
Джерело: focus.ua
Переглядів: 2 260   
Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач. Ми рекомендуємо Вам зареєструватись або зайти на сайт під своїм ім'ям.
Додати коментар
Ваше Имя:
Ваш E-Mail:
Код:           Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Введите код: