Регистрация    Войти
Вхід
Автопортал avtodream.org » Всі новини » Тюнінг » Універсал SKODA Octavia Combi RS провалив “лосиний тест” (ВІДЕО)
Тюнінг / Відео

Універсал SKODA Octavia Combi RS провалив “лосиний тест” (ВІДЕО)

Універсал SKODA Octavia Combi RS провалив “лосиний тест” (ВІДЕО)
«Лосиний тест» вважається одним із найскладніших.

З його допомогою перевіряють здатність автомобіля уникати раптових перешкод на високих швидкостях. Це випробування неодноразово показало, як різні марки автомобілів зазнають невдачі незалежно від цінників. Тепер тесту на безпеку зазнав SKODA Octavia Combi RS.

Відео із заїзду за традицією публікує YouTube km77.com. Skoda Octavia Combi RS стала черговою жертвою «лосиного тесту». Універсальна версія спортивного компактного автомобіля не змогла подолати позначку 77 кілометрів на годину. Причому заради справедливості зазначили, що це не вина автомобіля.

Octavia Combi RS доступна з дизелем, бензиновим двигуном та PHEV. Для тестів вибрали потужніший передньопривідний PHEV, що розвиває 245 кінських сил і 400 Нм моменту, що крутить. Колеса авто були взуті у шини Bridgestone Turanza, плюс він був оснащений опціональною адаптивною підвіскою.

Як уже згадувалося, Octavia з довгим дахом не змогла пройти курс зі швидкістю 77 км/год. Найкраща спроба була на швидкості 70 км/год, а подальші спроби зазнали невдачі через зіткнення з одним або двома конусами, особливо на другій смузі.



Для порівняння, Mercedes E-Class Estate, більший універсал показав кращі результати, ніж Octavia, розігнавшись до 75 км/год. За словами водія, шини не забезпечували достатнього зчеплення з дорогою, через що машина не виконувала маневр на більш високих швидкостях. Як показано у уповільненому повторі, гума просто не чіпляється за дорогу. Він був здивований результатом тесту, оскільки машина добре показала себе на шосе та звивистих дорогах.

Читайте також: В Гудвуді представили перший водневий гіперкар Viritech Apricale

Фахівці km77.com зазначили, що з усіх протестованих автомобілів із шинами Bridgestone Turanza жоден не зміг розігнатися до 77 км/год. Найкраща зафіксована спроба була на швидкості 75 км/год.
07-6-2022, 01:14  
Джерело: autotema.org.ua
Переглядів: 595   
Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач. Ми рекомендуємо Вам зареєструватись або зайти на сайт під своїм ім'ям.
Додати коментар
Ваше Имя:
Ваш E-Mail:
Код:           Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Введите код: