Регистрация    Войти
Вхід
Автопортал avtodream.org » Всі новини » Автосвіт » Geely готують недорогі електромобілі
Автосвіт / Фото

Geely готують недорогі електромобілі

Geely готують недорогі електромобілі
Опубліковано перші зображення електромобілів Geely Geometry G6 та M6.

Вони будуть представлені незабаром і надійдуть у продаж до кінця року за ціною приблизно від 20 000 до 30 000 доларів. Про це пише сайт CarNewsChina.

Нові Geely Geometry G6 та M6 є покращеними версіями електричного седана Geometry A та кросовера Geometry C, відповідно. Ці моделі випускали з 2020 року і настав час для їхнього оновлення.

Електромобілі Geely відрізняються від попередників дизайном передньої частини — їх нові довгасті фари з'єднані діодною смугою, а бампер став обтічнішим. Крім того, дизайнери відмовилися від характерного вираженого носа.

Автомобілі побудовані на одній платформі, а їхня колісна база досягає 2 700 мм. Седан Geely Geometry G6 дещо більший — досягає 4 752 мм у довжину проти 4 432 мм у кросовера М6. У G6 добре опрацьована аеродинаміка та низький (0,273) коефіцієнт лобового опору.



Салон Geely Geometry розсекречений лише частково — видно збільшений дисплей на центральній панелі. Також заявлено, що електрокари отримають нову мультимедійну систему Harmony Huawei.

Читайте також: Електричний пікап Tesla Cybertruck наближається до виробництва (ВІДЕО)

Обидві моделі оснащені 204-сильним електромотором та акумуляторною батареєю ємністю 70 кВт∙год. Заявлений запас ходу становить приблизно 600 км.
08-10-2022, 01:07  
Джерело: focus.ua
Переглядів: 317   
script.charset = 'utf-8'; script.dataset.idn = idn; tag.parentNode.insertBefore(script, tag); })();
Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач. Ми рекомендуємо Вам зареєструватись або зайти на сайт під своїм ім'ям.
Додати коментар
Ваше Имя:
Ваш E-Mail:
Код:           Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Введите код: