Регистрация    Войти
Вхід
Автопортал avtodream.org » Всі новини » Автосвіт » Рідкісний Porsche зірки "Форсажу" продадуть з аукціону
Всі новини / Автосвіт

Рідкісний Porsche зірки "Форсажу" продадуть з аукціону

Рідкісний Porsche зірки "Форсажу" продадуть з аукціону
У США на аукціон Mecum виставлений знаменитий спортивний автомобіль Porsche 911 Carrera 2,7 RS 1973 року.

Модель сама собою рідкісна, але саме цей автомобіль — з колекції зірки "Форсажу" Пола Вокера. Саме тому його оцінили щонайменше у мільйон доларів. Деталі Porsche 911 розкрили на сайті аукціонного будинку.

Пол Вокер, як відомо, дуже любив рідкісні спортивні автомобілі й у його колекції було відразу шість Porsche 911 різних років випуску. На жаль, актор загинув у ДТП, коли друг вирішив прокатати його саме на Porsche.

Купити Porsche 911 Carrera 2,7 RS Пол Вокер вирішив у 2011 році, про що розповів у телепередачі Джея Лено. Актор придбав машину "наосліп" за оголошенням — жодного разу не бачив його до покупки. Утім, варто зазначити, що стан авто навіть зараз близький до ідеального, а його пробіг — лише 93 700 км.



Porsche 911 Carrera 2,7 RS — лімітована трекова версія популярного спорткара, випущена тиражем 1 580 екземплярів. Купе полегшили до 960 кг і додали йому обважування і задній спойлер типу "качиний хвіст".

Читайте також: Електричний пікап Tesla Cybertruck наближається до виробництва (ВІДЕО)

Автомобіль оснащений 2,7-літровою опозитною шісткою потужністю 210 к. с. Він розганяється до 100 км/год за 5,8 сек і розвиває 245 км/год.
08-10-2022, 04:13  
Джерело: focus.ua
Переглядів: 571   
script.charset = 'utf-8'; script.dataset.idn = idn; tag.parentNode.insertBefore(script, tag); })();
Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач. Ми рекомендуємо Вам зареєструватись або зайти на сайт під своїм ім'ям.
Додати коментар
Ваше Имя:
Ваш E-Mail:
Код:           Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Введите код: