Регистрация    Войти
Вхід
Автопортал avtodream.org » Всі новини » Автосвіт » Tesla Model Y може стати найпопулярнішим автомобілем у світі
Всі новини / Автосвіт

Tesla Model Y може стати найпопулярнішим автомобілем у світі

Tesla Model Y може стати найпопулярнішим автомобілем у світі
На сьогоднішній день найпопулярнішим легковим автомобілем у світі залишається Toyota Corolla, але в 2023 все може змінитися: на п'яти японському седану настає американський електромобіль.

Tesla Model Y вже став батарейною машиною, що найбільше продається, до кінця року він перевершить всі існуючі моделі по виручці, а в наступному, ймовірно, отримає звання найпопулярнішого легкового транспортного засобу за загальним обсягом продажів.

Electrek з посиланням на Ілона Маска заявляє, що Tesla Model Y мітить у світові бестселери: електрокар може перевершити результат Toyota Corolla, який становить приблизно 1,15 мільйонів проданих екземплярів. Це стане можливим за рахунок того, що виробничі потужності «Гігафабрик» Tesla у Техасі та Берліні, де збирають лише Model Y, до кінця цього року досягнуть 1 мільйона штук.



Проте не все у американського автовиробника йде за планом. Так, на зборах акціонерів Маск заявив, що пікап Cybertruck, який чекають уже три роки, буде дорожчим, ніж передбачалося спочатку, і його технічні характеристики будуть не такими, як у представленого у 2019 році однойменного прототипу.

Читайте також: Електричний пікап Tesla Cybertruck наближається до виробництва (ВІДЕО)

Тим часом, дизайн серійного Cybertruck вже затверджений. До конвеєра модель має дістатися в середині 2023 року, що знову підтвердив Маск: а найближчі місяці на «Гігафабриці» в Техасі розпочнеться встановлення та налагодження обладнання.
08-10-2022, 09:56  
Джерело: auto.24tv.ua
Переглядів: 638   
Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач. Ми рекомендуємо Вам зареєструватись або зайти на сайт під своїм ім'ям.
Додати коментар
Ваше Имя:
Ваш E-Mail:
Код:           Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Введите код: