Регистрация    Войти
Вхід
Автопортал avtodream.org » Всі новини » Автосвіт » Volkswagen допоможе створити сімейство недорогих індійських електрокросоверів (ВІДЕО)
Автосвіт / Відео

Volkswagen допоможе створити сімейство недорогих індійських електрокросоверів (ВІДЕО)

Volkswagen допоможе створити сімейство недорогих індійських електрокросоверів (ВІДЕО)
Концерн Mahindra готується до електрифікації. Індійський автовиробник презентував одразу п'ять концептуальних електромобілів.

Їхні подробиці розкрили у відео на YouТube-каналі Mahindra.

Усі п'ять концепт-карів є електричними кросоверами різних розмірів. Так, Mahindra BE.05 і BE.07 — компактні моделі, XUV.E8 — велике сімейне авто, а XUV.E9 та BE.09 — спортивні купе-кросовери.

Усі авто виконані в новому фірмовому стилі Heartcore. Його риси — велика кількість граней у дизайні й тоненькі світлодіодні фари. У доступніших Mahindra на передній панелі встановлені два дисплеї, а в дорожчих моделях екрани розтягнуті на всю ширину передньої панелі. Серед опцій очікуються система напівавтономного водіння та камери замість дзеркал.



В основі електрокарів лежить модульна платформа Inglo. Вона створена спільно з Volkswagen і, по суті, є допрацьованою архітектурою MEB, як у електрокарів VW ID.

Індійські електромобілі будуть запропоновані у версіях із одним мотором (231 к. с.) і двома моторами (340 к. с.). Потужніші варіанти зможуть розганятися до 100 км/год за 6 с. Їх планують оснащувати батареями ємністю 60 і 75 кВт∙год, які можна буде підзарядити у швидкому режимі за пів години.

Читайте також: Електричний пікап Tesla Cybertruck наближається до виробництва (ВІДЕО)

Серійні моделі з'являться у 2024-2026 роках. У планах Mahindra — довести обсяги їхнього виробництва до мільйона на рік.
08-16-2022, 23:46  
Джерело: focus.ua
Переглядів: 795   
script.charset = 'utf-8'; script.dataset.idn = idn; tag.parentNode.insertBefore(script, tag); })();
Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач. Ми рекомендуємо Вам зареєструватись або зайти на сайт під своїм ім'ям.
Додати коментар
Ваше Имя:
Ваш E-Mail:
Код:           Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Введите код: