Регистрация    Войти
Вхід
Автопортал avtodream.org » Всі новини » Автосвіт » Subaru офіційно представила спортивний седан WRX п’ятого покоління
Всі новини / Автосвіт

Subaru офіційно представила спортивний седан WRX п’ятого покоління

Японський автовиробник представив спортивний седан WRX в новому поколінні.

Новинка зроблена на новій платформі отримала поліпшені аеродинамічні показники і модернізований двигун. Спортивний седан побудований на масштабованій платформі SGP (Subaru Global Platform).

Найбільшою зміною всередині WRX став новий 11,6-дюймовий сенсорний екран з оновленою версією ПО, що включає вбудовану навігацію і голосове управління.

Екран можна розділити для відображення декількох частин інформації, а Apple CarPlay і Android Auto є стандартними. Єдиний доступний колір салону – чорний з червоною прострочкою та акцентами з вуглецевого волокна. Стереосистема Harman Kardon з 11 динаміками пропонується в якості опції.



Під капотом WRX тепер встановлений 2,4-літровий чотирициліндровий двигун з турбонаддувом зі збільшеною потужністю до 271 к.с. в порівнянні з попередніми 268. Момент, що крутить залишається на рівні 350 Нм.

Читайте також: ТОП-6 доступних нових автомобілей в Україні

Двигун працює в парі з 6-ступінчастою механічною коробкою передач, а також варіатором і системою повного приводу Subaru Symmetrical All-Wheel Drive з активною системою розподілу тяги.
09-12-2021, 08:52  
Джерело: mmr.net.ua
Переглядів: 540   
Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач. Ми рекомендуємо Вам зареєструватись або зайти на сайт під своїм ім'ям.
Додати коментар
Ваше Имя:
Ваш E-Mail:
Код:           Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Введите код: