Регистрация    Войти
Вхід
Автопортал avtodream.org » Всі новини » Автосвіт » Компактний кросовер Toyota Yaris Cross надійшов у продаж в Україні
Всі новини / Автосвіт

Компактний кросовер Toyota Yaris Cross надійшов у продаж в Україні

Українським покупцям тепер доступний найменший кросовер Toyota.

Оформити попереднє замовлення на новий Yaris Cross можна вже сьогодні.

Майбутнім власникам за автомобіль належить викласти від 557 245 грн за бензиновий і від 690 877 грн за гібридний варіант.

Компактний кросовер Toyota Yaris Cross-родич однойменного хетчбека. В основі новинки лежить та ж платформа. Зовні кросовер-повна протилежність стандартного Ярису.

У нього високий капот і пластиковий обвіс. В інтер’єрі проглядається якась схожість з хетчбеком. У кросовера таке ж рульове колесо, перемикачі і тачскрін мультимедіа.

Оскільки побудовані вони на тій самій платформі, то і габарити кросовера відповідні. У довжину новинка досягає 4172 мм, в ширину – 1765 мм, у висоту – 1595 мм. Розмір колісної бази – 2560 мм. Кліренс — 170 мм.

У рух новий Тойота Яріс крос приводить 1,5-літровий бензиновий 125-сильний двигун у базовому варіанті або такий же агрегат, що видає 116 к.с., але в основі гібридної силової установки. У пару моторам запропонована шестиступенева механічна коробка передач або варіатор.



Серед систем допомоги водієві значаться адаптивний круїз-контроль, система автоматичного гальмування, моніторинг сліпих зон і утримання в смузі руху. Всі вони входять в єдиний комплекс Toyota Safety Sense P.

Читайте також: PEUGEOT передав 139 автомобілів провідній фармацевтичній компанії

Крім того в списку обладнання – камера заднього виду і електропривід дверей багажного відділення.
09-15-2021, 10:56  
Джерело: .autocentre.ua
Переглядів: 205   
Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач. Ми рекомендуємо Вам зареєструватись або зайти на сайт під своїм ім'ям.
Додати коментар
Ваше Имя:
Ваш E-Mail:
Код:           Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Введите код: