Регистрация    Войти
Вхід
Автопортал avtodream.org » Всі новини » Автосвіт » Влада Нью-Йорка оголосила про заборону бензинових автомобілів
Всі новини / Автосвіт

Влада Нью-Йорка оголосила про заборону бензинових автомобілів

Влада Нью-Йорка планує заборонити продаж всіх транспортних засобів з бензиновими і дизельними двигунами до 2035 року.

Законопроєкт про внесення поправок в закон штату про охорону навколишнього середовища був прийнятий сенатом та асамблеєю штату і підписаний губернатором Нью-Йорка Кеті Хочул минулого тижня, пише CBC News.

Згідно з новим законом, 100% продажів нових легкових і вантажних автомобілів в штаті матимуть нульові викиди до 2035 року. Це означає, що державні агентства будуть працювати над розробкою доступних варіантів енергопостачання для автомобілів з нульовим рівнем викидів.

Кілька агентств будуть працювати над створенням стратегії розвитку ринку транспортних засобів з нульовим рівнем викидів до 2023 року, щоб забезпечити наявність в штаті більшої кількості автомобілів з нульовим рівнем викидів.



У минулому році губернатор Каліфорнії Гевін Ньюсом підписав аналогічний закон, який також забороняє продаж нових легкових і вантажних автомобілів з ДВЗ, починаючи з 2035 року.

Якщо ця мета буде досягнута, в штаті буде спостерігатися скорочення викидів парникових газів більш ніж на 35%, йдеться в заяві губернатора. Агентства також розроблять правила, які допоможуть досягти цього терміну.

Читайте також: PEUGEOT передав 139 автомобілів провідній фармацевтичній компанії

У постанові також поставлено за мету для автомобілів середньої і великої вантажопідйомності в Каліфорнії до 2045 року домогтися нульового рівня викидів «там, де це можливо». У Нью-Йорку також сподіваються досягти цього показника до 2045 року.
09-15-2021, 12:51  Переглядів: 610   
Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач. Ми рекомендуємо Вам зареєструватись або зайти на сайт під своїм ім'ям.
Додати коментар
Ваше Имя:
Ваш E-Mail:
Код:           Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Введите код: