Регистрация    Войти
Вхід
Автопортал avtodream.org » Всі новини » Автосвіт » В США на фермі знайшли величезну кількість рідкісних автомобілів, прихованих від сторонніх очей
Автосвіт / Відео

В США на фермі знайшли величезну кількість рідкісних автомобілів, прихованих від сторонніх очей

Незвичайну і досить цікаву знахідку вдалося виявити на одній з покинутих ферм в Техасі, США. Відомо, що раніше тут жив і працював чоловік, який любив автомобілі.

Він був автомеханіком і колекціонером. Кілька років тому він помер, тепер його син вирішив позбутися частини колекції.

Загалом у ній числяться більше сотні унікальних автомобілів, але особливий інтерес викликають моделі Hudson, що випускалися в період з 1909 до 1954 року. Чоловік розповідає, що в колекції батька налічувалося близько сорока автомобілів виробника. Однак частину з них давно продали, але орієнтовно ще 24 простоюють на величезній території ферми.



Тільки мала частина колекції зберігається в гаражі, що нагадує величезну комору. Ще частина простоює в сараях, інші залишені під відкритим небом. Їх можна знайти навіть у лісі неподалік ферми.

Щодо колекції Hudson, тут є такі моделі, як Hornet і Hollywood, випущені обмеженим тиражем. Крім моделей 1940-1950 років різних марок зустрічаються старі фургони, трактори і бульдозери. А оскільки власник був автомеханіком, то на фермі можна знайти безліч двигунів і автомобільних запчастин.

Читайте також: Українцям дозволили розмитнювати автівки та мотоцикли через Дію

Безумовно, це місце – справжня знахідка для справжніх цінителів американської класики. Тут безліч унікальних автомобілів із цікавими історіями, які розповідає в ролику син автоколекціонера. Інша справа, що машини у відверто поганому стані – деякі буквально «розчиняються» в повітрі через всепоглинаючої корозії. [media=http://https://youtu.be/B6XQrMqoi6k]
09-17-2021, 18:37  
Джерело: autocentre.ua
Переглядів: 488   
Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач. Ми рекомендуємо Вам зареєструватись або зайти на сайт під своїм ім'ям.
Додати коментар
Ваше Имя:
Ваш E-Mail:
Код:           Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Введите код: