Регистрация    Войти
Вхід
Автопортал avtodream.org » Всі новини » Автосвіт » В США старі позашляховики Toyota FJ Cruise стали дорожче
Всі новини / Автосвіт

В США старі позашляховики Toyota FJ Cruise стали дорожче

Позашляховики Toyota FJ Cruiser, випуск яких був завершений у 2019 році, стали стрімко дорожчати на вторинному ринку США.

За останні два роки вартість на різні комплектації моделі зросла в кілька разів.

Причому самі рідкісні варіації подорожчали майже вчетверо. Попри високий цінник число старих позашляховиків на американських онлайн-аукціонах продовжує зростати.

За оцінками експертів, два роки тому звичайний Toyota FJ Cruiser коштував в США близько 14 000 доларів. Зараз же вартість позашляховика в хорошому стані рухається до позначки 30 500 доларів. Крім того, американські онлайн-аукціони помітили різкий попит на модель.

Найдорожча варіація FJ Cruiser це Trail Team Ultimate Edition, вироблена в кількості 2500 штук. Подібні позашляховики відрізнялися кузовом кольору Heritage Blue, білою рамкою решітки радіатора, амортизаторами Bilstein зі збільшеним ходом штока, гоночними пружинами, а також аксесуарами з каталогу TRD. Ціна подібних моделей сьогодні досягає 60 000 доларів.



Toyota FJ Cruiser базується на єдиній платформі з 4Runner і Land Cruiser Prado 120. Позашляховик відрізнявся нестандартним зовнішнім виглядом, 250-міліметровим дорожнім просвітом і можливістю подолання броду глибиною до 685 міліметрів.

Читайте також: Мережу літаючих таксі відкриють в 65 містах світу

У рух повнопривідна машина приводилася мотором V6 4.0, продуктивність якого становила 260 кінських сил і 367 Нм крутного моменту.
09-18-2021, 18:37  
Джерело: auto-portal.com.ua
Переглядів: 712   
Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач. Ми рекомендуємо Вам зареєструватись або зайти на сайт під своїм ім'ям.
Додати коментар
Ваше Имя:
Ваш E-Mail:
Код:           Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Введите код: