Регистрация    Войти
Вхід
Автопортал avtodream.org » Всі новини » Автосвіт » Розпочалися випробування автобуса Coach Euro Test
Всі новини / Автосвіт

Розпочалися випробування автобуса Coach Euro Test

Журі Міжнародного конкурсу “Туристичний автобус року” (Coach of the Year), що складається із журналістів провідних профільних видань Європи, скоро винесе свій вердикт.

У Словенії днями стартували порівняльні ходові випробування машин-претендентів. Цього року їх чотири: Neoplan Cityliner, Setra S 511 HD, VDL FDD2 і Volvo 9700 DD.

Дві останні моделі є двоповерховими. З усієї цієї четвірки справді новим є лайнер шведського виробника. Цікаво, що модель Neoplan Cityliner за 50 років свого існування ще не разу не перемагала в цьому конкурсі. А стосовно моделі Setra S 511 HD – то це найкоротша версія в сімействі СomfortClass 500.



Зазначимо, що через пандемію коронавірусу минулорічний конкурс “Міський автобус року” (Bus of the Year), який чергується з Coach of the Year, не проводився — і це вперше з 1989 року. А щодо звання “Туристичний автобус 2020 року”, то його, як відомо, отримала модель MAN Lion’s Coach.

По завершенні ходових порівняльних випробувань Coach Euro Test журі конкурсу має оголосити переможця на звання “Туристичний автобус року 2022”. Традиційно церемонія нагородження проходить в рамках Міжнародного салону Busworld в Бельгії, проте цього року його скасували через пандемію.

Читайте також: Мережу літаючих таксі відкриють в 65 містах світу

Сподіватимемося, що організатори все ж знайдуть альтернативну локацію і проведуть цей важливий для автобусної індустрії захід.
09-19-2021, 10:56  
Джерело: autocentre.ua
Переглядів: 463   
Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач. Ми рекомендуємо Вам зареєструватись або зайти на сайт під своїм ім'ям.
Додати коментар
Ваше Имя:
Ваш E-Mail:
Код:           Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Введите код: