Регистрация    Войти
Вхід
Автопортал avtodream.org » Всі новини » Автосвіт » В Україні водіям зробили приємний сюрприз з номерними знаками
Всі новини / Автосвіт

В Україні водіям зробили приємний сюрприз з номерними знаками

На сайті Головного сервісного центру МВС України запрацював ще один сервіс "Наявність номерних знаків". Відтепер українські водії можуть безкоштовно відстежувати всі вільні номерні знаки для автомобіля.

Про це йдеться на сайті ГСЦ МВС.

За допомогою нового сервісу можна дізнатися онлайн у вільному доступі про усі доступні для закріплення номерні знаки в усіх сервісних центрах МВС, а також обрати найкращий для своєї машини.



Є два критерія пошуку вільного номерного знаку для авто: "Наявність в області" та "Числова комбінація".

"Наявність в області"
Через нього водії дізнаються про всі номерні знаки, наявні в сервісних центрах МВС та ЦНАПах конкретного регіону. Крім номерів, вказується їх вартість, де вони наразі є та сервісні центри МВС. Якщо вказати у полі "Пошук" номер сервісного центру МВС, тоді з'являться усі номерні знаки, наявні у відповідному центрі.

"Числова комбінація"
Він допомагає знайти комбінацію цифр номерного знаку серед усіх сервісних центрів МВС та ЦНАПів.

"Перелік наявних номерних знаків оновлюється в режимі реального часу, тобто, після закріплення номерний знак не відображатиметься. У функціоналі номерні знаки не бронюються. Тому, збираючись до сервісного центру МВС, краще обирати декілька прийнятних варіантів комбінацій, наявних у ньому", - йдеться у повідомленні.

Також на сайті продовжує працювати інформаційний онлайн сервіс "Калькулятор вартості реєстрації ТЗ" та сервіси з онлайн перевірки документів: посвідчення водія, свідоцтва про реєстрацію та свідоцтва ДОПНВ про підготовку водія.

Читайте також: У США почались випробування безпілотних вантажівок

Нагадаємо, 24 вересня в силу вступає рішення, згідно з яким зберігання номерів в сервісних центрах МВС коштуватиме трохи більше 10 гривень на день.
10-9-2021, 18:36  
Джерело: apostrophe.ua
Переглядів: 1 293   
Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач. Ми рекомендуємо Вам зареєструватись або зайти на сайт під своїм ім'ям.
Додати коментар
Ваше Имя:
Ваш E-Mail:
Код:           Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Введите код: