Регистрация    Войти
Вхід
Автопортал avtodream.org » Всі новини » Автосвіт » Citroen оновив компактний кросовер Citroen С-C4
Всі новини / Автосвіт

Citroen оновив компактний кросовер Citroen С-C4

Citroen оновив компактний кросовер Citroen С-C4
С-C4 одна з найважливіших моделей французького бренду з точки зору продажів в деяких європейських країнах.

Високий попит змусив керівництво заводу в Мадриді збільшити виробництво на початку року. Зараз виробник планує такі цікаві доробки, які дозволять збільшити продажі.

Не доводиться сумніватися в тому, що Citroën С-C4 зробив прорив в деяких європейських країнах з точки зору продажів.

У Німеччині, де сталася значна частина його технічного розвитку, це одна з найбільш продаваних моделей з нульовим рівнем викидів у своїй категорії, на частку якої припадає до 44% продажів всіх електромобілів. Ситуація, настільки ж несподівана, як і дивовижна, змусила керівництво бренду збільшити виробництво автомобіля на початку року.

Крім того, С-С4 не володіє хорошими якостями та перевагами. Модель Citroën має привабливий дизайн, але її характеристики типові для компактного сегмента, а не для моделі сегмента B. Фактично, для максимальної економії була використана платформа e-CMP для невеликих електромобілів, тому її батарея на 50 кВт не забезпечує продуктивності, у порівнянні з електричним C4.

Французький бренд працює над цією моделлю, щоб запропонувати серію поліпшень з 2022 року, які досягнуть технічного рівня, і, зокрема, переваги, оскільки бренд визнає, що його максимальний запас ходу на одній зарядці тільки 350 кілометрів по циклу WLTP.



Технічні фахівці Citroën працюють над швидким і звичайно ж, не надто витратним рішенням, яке не повинно надто відбитися на його вартості. Мета полягає в тому, щоб кілька відрізнитися від конкурентів при збереженні тієї ж ціни, тому модель працює на поєднанні факторів: нове передавальне число, впровадження більш ефективних шин.

Ці три елементи дозволять збільшити максимальну автономність до 7%, тобто вона може досягати 375 кілометрів.

Читайте також: Найбільший виробник автомобільного пластику вимагає мільйонні компенсації від автовиробників

З огляду на те, що рестайлінг буде представлений у 2023 році, ці поліпшення значно просунуть модель, оскільки вони будуть представлені у вигляді щорічного пакета модернізації в кінці наступного 2022 року. Citroen С-C4 стане однією з новинок, яку ми побачимо на Паризькому автосалоні.
10-20-2021, 10:57  
Джерело: auto-portal.com.ua
Переглядів: 448   
script.charset = 'utf-8'; script.dataset.idn = idn; tag.parentNode.insertBefore(script, tag); })();
Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач. Ми рекомендуємо Вам зареєструватись або зайти на сайт під своїм ім'ям.
Додати коментар
Ваше Имя:
Ваш E-Mail:
Код:           Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Введите код: