Регистрация    Войти
Вхід
Автопортал avtodream.org » Всі новини » Автосвіт » В Каліфорнії презентували позашляховий гоночний електровелосипед потужністю 2000 Вт
Автосвіт / Відео

В Каліфорнії презентували позашляховий гоночний електровелосипед потужністю 2000 Вт

Після демонстрації концептуального велосипеда в минулому році, розробленого в співпраці з Roland Sands Design, компанія вирішила створити обмежену серію привабливого електричного велосипеда.

Початкова концепція була представлена як електронний байк в стилі перегонів по бездоріжжю, з відповідними характеристиками.

Він був побудований на базі флагманських електронних велосипедів Super73 серії RX, з повністю регульованою конструкцією з подвійною підвіскою, потужними двигунами та акумуляторами великої ємності.

Новий електровелосипед, відомий як RSD x SUPER73-RX Malibu, збереже ту ж регульовану перевернуту передню вилку, що і на всіх моделях RX, але додасть задній амортизатор Fox Racing Float 3 Evol для поліпшення якості їзди та керованості.

Стандартна батарея на 960 Втч була переміщена з верхньої труби на нижню, поступившись місцем подовженому сидінню трекера. Компанія заявляє, що нове сидіння має дати водієві додаткову свободу рухів під час гонок (або просто пересування по вулицях).

Переміщена вниз батарея, ймовірно, також поліпшить керованість в поворотах за рахунок зниження центру ваги велосипеда.

Байк зберіг стандартний мотор-ступицю RX 2000 Вт із максимальною потужністю, яка забезпечує швидкість більше 25 км/год в розблокованому режимі. Цей режим звичайно призначений для їзди по бездоріжжю. Гонщики можуть вибрати з режимів з певними обмеженнями для руху вулицями міста відповідно до місцевих правил.

Режим класу 1 обмежує швидкість мотоцикла до 32 км / год з 750 Вт постійної потужності і 1200 Вт пікової потужністі, але відключає дросельну заслінку. Режим класу 2 (який є режимом за замовчуванням при поставці в США) додає дросельну заслінку назад в мікс, а режим класу 3 збільшує швидкість до 45 км / год за допомогою педалі.

RSD x SUPER73-RX Malibu також отримує модернізоване кермо з накладкою на штангу та ручками для квадроциклів ODI Ruffian, які були додані до кінців планки за допомогою золотих замкових кілець з гравіюванням «SUPER73». Ще більше золотих акцентів можна знайти на штирях педалів Crank Brothers «Stamp 2», а також на ланцюжку KMC Z410.



На додаток до візуальних ефектів, байк прикрашений графікою RSD, яка надає йому ще більш привабливий вигляд, ніж стандартні Super73.

«SUPER73 пишається партнерством з Roland Sands Designs, щоб по-новому поглянути на те, як повинна виглядати двоколісна електрична мобільність. З акцентом на мотостиль, ергономіку і увагою до дизайну, які зробили RSD культовим в мотоциклетній індустрії, Malibu ідеально підходить для будь-якого модельного ряду гонщиків», — пояснив співзасновник Super73 і директор з маркетингу Майкл Каннаво.

RSD х SUPER73-RX Malibu випускають обмеженим тиражем 1000 одиниць. Ціна, ймовірно, також звузить потенційний ринок: круті 4500 доларів США.

Це дорого, але, з огляду на, як швидко Super73 продає електровелосипеди, у них не виникне проблем з продажем тисячі одиниць RSD x SUPER73-RX Malibu.

З усіма оновленнями і, звичайно ж, новою естетикою від RSD, ці електронні велосипеди обмеженого випуску, безсумнівно, будуть ще більш захоплюючими,якщо ви можете собі це дозволити.

Читайте також: Киянин показав унікальну колекцію мототехніки (ВІДЕО)

Для тих, хто все ще хоче досвід Super73, але не має достатньо товстого гаманця, можна звернути увагу на більш доступні моделі бренду, наприклад Super73-ZX, який коштує менше половини цієї ціни.
10-22-2021, 09:33  
Джерело: ua-electro.com
Переглядів: 520   
Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач. Ми рекомендуємо Вам зареєструватись або зайти на сайт під своїм ім'ям.
Додати коментар
Ваше Имя:
Ваш E-Mail:
Код:           Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Введите код: