Регистрация    Войти
Вхід
Автопортал avtodream.org » Всі новини » Автосвіт » В Італії з тротуару евакуювали Lancia, яка простояла на одному місці майже 50 років
Автосвіт / Фото

В Італії з тротуару евакуювали Lancia, яка простояла на одному місці майже 50 років

В Італії з тротуару евакуювали Lancia, яка простояла на одному місці майже 50 років
Італійський автомобіль евакуювали з вулиці Замбоні в містечку Конельяно, що на півночі Італії.

Седан простояв без руху під відкритим небом 47 років. Городяни вважали його однією з місцевих пам'яток, але не всім подобався автомобіль, що стояв на тротуарі.

Про це повідомляє РБК-Україна Авто з посиланням на Corriere Del Veneto.

Після багаторазових скарг пішоходів до поліції щодо неправильно запаркованої Fulvia поліція була змушена вжити заходів та забрати автомобіль з тротуару. 94-річний власник машини придбав Lancia Fulvia у 1970 році. Італійський підприємець володів кіоском преси і автомобіль служив його робочою конячкою.



Незабаром машина перетворилася на склад на колесах, а через кілька років закрився і кіоск.

Всі ці роки власник справно платив податки і купував обов'язкову страховку на автомобіль, а парковка в тій частині міста була і залишається безкоштовною. Цікаво, що парковка на тротуарі в Конельяно заборонена вже три десятки років, але седан не відправили на штрафмайданчик.

Читайте також: Киянин показав унікальну колекцію мототехніки (ВІДЕО)

За ініціативи президента місцевого клубу історичних автомобілів і його прихильників Lancia відреставрують і по завершенні відновлювальних робіт виставлять в саду Інституту експериментального виноградарства в Конельяно, що поруч з майже вічним місцем паркування Lancia Fulvia.
10-24-2021, 12:54  
Джерело: rbc.ua
Переглядів: 655   
Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач. Ми рекомендуємо Вам зареєструватись або зайти на сайт під своїм ім'ям.
Додати коментар
Ваше Имя:
Ваш E-Mail:
Код:           Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Введите код: