Регистрация    Войти
Вхід
Автопортал avtodream.org » Всі новини » Автосвіт » В гаражі виявився рідкісний автомобіль виробництва ЗАЗ
Автосвіт / Фото

В гаражі виявився рідкісний автомобіль виробництва ЗАЗ

В гаражі виявився рідкісний автомобіль виробництва ЗАЗ
Незважаючи на те, що в певний момент по країнам колишнього Радянського Союзу було розкидано велику кількість «капсул часу» – ретро-автомобілів в хорошому стані, з часом їх кількість почала зменшуватися, і зараз зустріти «бойову класику» в заводському вигляді стає все складніше і складніше.

Проте, користувачеві Instagram «retroautobelarus» все ж вдалося знайти такий автомобіль, повідомляє Hyser.

У своєму профілі користувач зробив публікацію, в якій нарікав на те, що останнім часом «капсули часу» трапляються все рідше, проте знайти старий автомобіль все ж вдалося – це ЗАЗ-968 «Запорожець», який в народі також прозвали «мильницею» за специфічну форму кузова.

За словами автора, це, звичайно, не така цінна знахідка як автомобілі з модельного ряду «Волги», такі як ГАЗ-21 або ГАЗ-24, проте все ще має неабияку цінність, оскільки пробіг у машини мінімальний – всього сім кілометрів. Це, звичайно, не дуже старий «Запорожець», оскільки випущений він був в 1994 році, проте відсутність пробігу і гарний зовнішній стан радують.



Даний автомобіль дійсно виглядає так, як ніби тільки що виїхав з салону, йому навряд чи можна дати 27 років.

Читайте також: Киянин показав унікальну колекцію мототехніки (ВІДЕО)

На кузові автомобіля немає ні плямочки іржі. У зв’язку з цим, швидше за все, машина поповнить колекцію якогось шанувальника радянського автопрому.
10-24-2021, 14:48  
Джерело: mmr.net.ua
Переглядів: 1 026   
Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач. Ми рекомендуємо Вам зареєструватись або зайти на сайт під своїм ім'ям.
Додати коментар
Ваше Имя:
Ваш E-Mail:
Код:           Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Введите код: