Регистрация    Войти
Вхід
Автопортал avtodream.org » Всі новини » Автосвіт » Електромобіль Tesla Model S встановив новий рекорд
Всі новини / Автосвіт

Електромобіль Tesla Model S встановив новий рекорд

Електромобіль Tesla Model S встановив новий рекорд
Водій Tesla Model S встановив новий рекорд неофіційних трансконтинентальних змагань у США, відомих як гонка Cannonball Run («Гарматне ядро»), серед електромобілів.

Стало відомо, що Tesla Model S змогла завершити гонку за 42 години 17 хвилин, що практично на дві з невеликої години швидше за колишній рекорд, встановлений на Porsche Taycan 4S.

Під час заїзду авто має перетнути всю Північну Америку. Починається гонка у Нью-Йорку, а закінчити свій шлях електрокар має у Лос-Анджелесі. Гарматне ядро ​​відомо з 1970-х і існує виключно єдине правило: машина повинна самостійно пройти дистанцію. Дозволено модернізувати машину, змінювати маршрути, а також коригувати склад екіпажу.



Новими рекордсменами виявилися Раян Левенсон та Джош Ален. Цікаво, що Левенсон раніше працював у компанії Tesla, а потім зайнявся промоцією електрокарів і відкрив компанію з прокату автомобілів (The Kilowatts). Райан вирішив зайнятися популяризацією електрокарів та демонстрацією того, наскільки сьогодні розвинена мережа зарядних станцій у США.

Для заїзду було обрано Model S 2021 модельного року у далекобійній специфікації Long Range. Машина ніяк не допрацьовувалась, а єдиною модернізацією стали 19-дюймові колісні диски з покращеними аеродинамічними показниками замість 21-дюймових.

Заїзд здійснено за тактикою «низького заряду». Найчастіше автомобіль прибував на зарядні станції з 10% залишком заряду, після чого його заряджали майже на 50% і продовжували шлях.

Читайте також: Новий Nissan Leaf «представили» у вигляді кросовера

У середньому на зарядку доводилося витрачати близько 18 хвилин, а зупинятися доводилося 24 рази. Так, під час подорожі електромобіль простояв на місці 7,2 години.
11-1-2021, 12:54  
Джерело: mmr.net.ua
Переглядів: 452   
Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач. Ми рекомендуємо Вам зареєструватись або зайти на сайт під своїм ім'ям.
Додати коментар
Ваше Имя:
Ваш E-Mail:
Код:           Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Введите код: