Регистрация    Войти
Вхід
Автопортал avtodream.org » Всі новини » Автосвіт » Ferrari оголосила про випуск топового гіперкара Icona (ВІДЕО)
Автосвіт / Відео

Ferrari оголосила про випуск топового гіперкара Icona (ВІДЕО)

Ferrari оголосила про випуск топового гіперкара Icona (ВІДЕО)
Генеральний директор Ferrari Бенедетто Вінья підтвердив, що італійський автовиробник випустить нову модель Icona вже в кінці цього місяця.

Гіперкар очолить модельну лінійку бренду.

Чутки про нову Ікону почали ширитися кілька місяців тому, а днями в бесіді з інвесторами компанії Бенедетто Вінья підтвердив, що дебют гіперкара відбудеться найближчим часом, хоча раніше прем'єра була запланована на початок 2022 року.



Причиною прискорення темпів послужив тиск з боку клієнтів італійської марки, бажаючих якомога швидше отримати жаданий гіперкар. Італійський бренд вже почав розсилати запрошення найбільш шанованим клієнтам, повідомляючи, що автомобіль буде показаний на закритій презентації 15 листопада і представлений широкій публіці 21 листопада.

Попри те, що до прем'єри залишаються лічені дні, дизайн і технічні характеристики Ferrari Icona залишаються загадкою. Як, втім, і тираж - в компанії лише заявили, що нова модель піде по стопах Monza SP1 і SP2, і буде випущена обмеженою серією, а не в єдиному екземплярі.

Відомо, новий гіперкар побудований на карбоновому шасі LaFerrari Aperta, а його дизайн натхненний екстер'єром гоночного автомобіля 330 P4 1960-х минулого століття. Очікується, що автомобіль буде оснащений тим же 6,5-літровим атмосферним двигуном V12 потужністю 930 к.с., що і модель 812 Competizione, відмовившись від гібридної системи LaFerrari.

Читайте также: Голландская полиция нашла украденную почти 30 лет назад Ferrari на дне канала (ФОТО)

З чуток, ціна нової Ferrari Icona перевищить 2,5 мільйона доларів.
11-5-2021, 20:29  
Джерело: rbc.ua
Переглядів: 688   
script.charset = 'utf-8'; script.dataset.idn = idn; tag.parentNode.insertBefore(script, tag); })();
Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач. Ми рекомендуємо Вам зареєструватись або зайти на сайт під своїм ім'ям.
Додати коментар
Ваше Имя:
Ваш E-Mail:
Код:           Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Введите код: