Регистрация    Войти
Вхід
Автопортал avtodream.org » Всі новини » Автосвіт » В Україні різко впало виробництво авто
Всі новини / Автосвіт

В Україні різко впало виробництво авто

В Україні різко впало виробництво авто
В Україні істотно знизилися обсяги виробництва автотранспортної техніки.

Дані свідчать про те, що у жовтні 2021 року українські автомобільні заводи зібрали 292 одиниці автотранспортних засобів.

Це на 58% менше, ніж аналогічні показники річної давнини, і на 68% менше у порівнянні з обсягами виробництва минулого місяця.

Про це повідомив портал UkrAutoprom.

Найбільше скорочення виробництва спостерігається у сегменті легкових автомобілів. Українські заводи протягом місяця зібрали лише 202 автомобілі, що втричі менше, ніж торік.

Випуск комерційних автомобілів (без урахування АвтоКрАЗу, який перестав розкривати інформацію про своє виробництво з серпня 2016 року) становив 3 шт. - Мінус одна машина від результату жовтня 2020 року.

Проте, всупереч загальному падінню рівнів виробництва, кількість зібраних автобусів збільшилась на 13%. У жовтні було збудовано 87 одиниць такої автомобільної техніки.



Загалом з початку року на українських автомобільних заводах було виготовлено вже 7002 одиниці автотранспортних засобів. Це на 85% більше, ніж у перші десять місяців минулого року.

Читайте також: Ferrari оголосила про випуск топового гіперкара Icona (ВІДЕО)

Легкові автомобілі – 6337 шт. (+97%);

Комерційних - 27 шт; (-25%);

Автобусів – 638 прим. (+17%).
11-9-2021, 10:57  
Джерело: apostrophe.ua
Переглядів: 387   
Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач. Ми рекомендуємо Вам зареєструватись або зайти на сайт під своїм ім'ям.
Додати коментар
Ваше Имя:
Ваш E-Mail:
Код:           Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Введите код: