Регистрация    Войти
Вхід
Автопортал avtodream.org » Всі новини » Автосвіт » Анонсовано новий компактний кросовер Suzuki
Всі новини / Автосвіт

Анонсовано новий компактний кросовер Suzuki

Європейський підрозділ Suzuki анонсував в соцмережах швидку прем'єру позашляховика Suzuki SX4 третього покоління.

І поділилися знімком передньої оптики новинки.

Очікується, Suzuki s-Cross нового покоління (у нас ця модель продається під ім'ям SX4) матиме свіжий дизайн, більш легке і жорстке шасі, а також вдосконалений м'який гібрид.

Нинішнє покоління Suzuki S-Cross / SX4 продається з 2013 року, оновлення модель пережила в 2016-му. В Європі S-Cross пропонується з 1,4-літровою бензиновою "турбочетверкой" з гібридним доважком потужністю 140 к. с. Привід — передній або повний. В Україні SX4 доступний ще й з 1,6-літровим бензиновим "атмосферником", що розвиває 117 кінських сил і 151 Нм крутного моменту.



Очікується, що позашляховик третього покоління отримає новий 48-вольтовий м'який гібрид MHEV на базі 1,5-літрового бензинового двигуна. Базовою залишиться шестиступінчаста механічна коробка передач, "автомат" буде пропонуватися в якості опції. Залишиться і вдосконалена система повного приводу AllGrip AWD.

Крім того, у машини збільшиться число систем активної безпеки на основі радара. Також будуть запропоновані Автоматичний кондиціонер, круїз-контроль, інформаційно-розважальний комплекс з сенсорним екраном.

Читайте також: У Hyundai назвали терміни запуску літаючого таксі

Згідно з опублікованим в Твіттері повідомленням італійського підрозділу Suzuki, офіційна прем'єра Suzuki S-Cross / SX4 третього покоління пройде 25 листопада поточного року. Нова модель буде глобальною і буде представлена в усьому світі. Очікується, що модель нового покоління замінить s-Cross, що минає, і на індійському ринку.
11-14-2021, 11:53  
Джерело: rbc.ua
Переглядів: 712   
Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач. Ми рекомендуємо Вам зареєструватись або зайти на сайт під своїм ім'ям.
Додати коментар
Ваше Имя:
Ваш E-Mail:
Код:           Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Введите код: