Регистрация    Войти
Вхід
Автопортал avtodream.org » Всі новини » Автосвіт » Китай стрімко нарощує експорт автомобілів
Всі новини / Автосвіт

Китай стрімко нарощує експорт автомобілів

Китай стрімко нарощує експорт автомобілів
Китайські автомобілі завойовують світ. У порівнянні з минулим роком кількість експорт авто з Китаю зріс у два рази - 1,36 млн автівок проти 620 тисяч за три квартали минулого року.

Сьогодні китайські автомобілі продаються по всьому світу, крім США та Канади. Африка, Латинська Америка, Азія, Україна - скрізь у машин з Піднебесної є свій покупець.

Щобільше – китайські машини вже прорвалися до Європи. Щоправда, поки що це стосується окремих країн та типів транспортних засобів. Так, китайські електромобілі цілком успішно продаються в Норвегії, яка лідирує в ЄС за темпами електромобілізації.



Перше місце з продажу за межами Китаю вже кілька років утримує Chery. За підсумками трьох кварталів 2021 року цей бренд вперше у своїй історії експортував понад 200 тис.автомобілів. За дев'ять місяців було реалізовано 213 тис. нових машин, що на 145,7% більше, ніж роком раніше. Цікаво, що всередині країни ця ж компанія продала понад 740 тисяч автомобілів за той же період.

Chery реалізує свої машини в 80 країнах світу. Своїм головним успіхом останнього року автовиробники КНР вважають виведення на європейський ринок широкої лінійки електромобілів. Цей успіх розвивають такі марки, як MG, Lynk & Co, Aiways, BYD і Nio.

Читайте також: Чи врятують літні шини взимку на повнопривідному автомобілі (ВІДЕО)

На українському ринку також представлені електромобілі двох китайських брендів. Фактично, єдиними країнами, в яких поки масово не представлений китайський автопром, є США і Канада.
11-19-2021, 09:24  
Джерело: rbc.ua
Переглядів: 650   
Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач. Ми рекомендуємо Вам зареєструватись або зайти на сайт під своїм ім'ям.
Додати коментар
Ваше Имя:
Ваш E-Mail:
Код:           Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Введите код: