Регистрация    Войти
Вхід
Автопортал avtodream.org » Всі новини » Автосвіт » Porsche готує новий флагманський 7-місний кросовер
Всі новини / Автосвіт

Porsche готує новий флагманський 7-місний кросовер

Porsche готує новий флагманський 7-місний кросовер
Від дилерів Porsche надходить інформація, що компанія готує новий великий кросовер.

Модель встане на сходинку Cayenne і очолить моїльну лінійку бренду.

Старший брат Cayenne підучить трирядну компоновку і більш "прямокутний" силует. Подробиці про новий автомобіль залишаються туманними. Але на ринку новинка може з'явитися не раніше другої половини десятиліття у вигляді плагін-гібриду. Ймовірно, кросовер отримає ту ж нову модульну платформу, що і майбутній Audi Q7 і Bentley Bentayga.

Автомобіль під кодовою назвою Landjet являє собою трирядний семимісний автомобіль, який розробляється в рамках проекту Audi Project Artemis. Передбачається, що електрична версія кросовера зможе проїжджати до 700 км на одному заряді батареї і продемонструє найкраще, на що сьогодні здатна інженерна школа Volkswagen Group.



За словами представника компанії, Porsche завжди відкрита до нових ідей і запуску нових моделей в раніше незвіданих сегментах. Німецький автовиробник це раніше вже демонстрував, представивши Cayenne в 2002 році і Macan в 2013 році.

Читайте також: У центрі Києва поставили "захист" від автохамів у пішохідній зоні (ВІДЕО)

Більш того, нові кросовери дозволяють компанії залучати молоду аудиторію. Середній вік власників купе і родстерів Porsche - 60 років, тоді як середній вік власників кросоверів – всього 38 років.

11-25-2021, 08:28  
Джерело: rbc.ua
Переглядів: 459   
script.charset = 'utf-8'; script.dataset.idn = idn; tag.parentNode.insertBefore(script, tag); })();
Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач. Ми рекомендуємо Вам зареєструватись або зайти на сайт під своїм ім'ям.
Додати коментар
Ваше Имя:
Ваш E-Mail:
Код:           Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Введите код: