Регистрация    Войти
Вхід
Автопортал avtodream.org » Всі новини » Автосвіт » Найшвидший Renault Alpine A110 оновився (ВІДЕО)
Автосвіт / Відео

Найшвидший Renault Alpine A110 оновився (ВІДЕО)

Найшвидший Renault Alpine A110 оновився (ВІДЕО)
Компактний спорткар Alpine А110с через чотири роки після запуску пережив рестайлінг.

Двомісний автомобіль додав у потужності. Поставки новинки до європейських дилерів марки заплановані на весну наступного року.

Дизайн Alpine A110 залишився без змін - зовнішність в ретростилі вийшла вдалою і поки що не потребує корекції. Зате гамма моторів переглянута - тепер три версії, які є в лінійці, сильніше відрізняються один від одного.

Базовий автомобіль оснащений 1,8-літровим чотирициліндровим двигуном з турбонаддувом, який розвиває 252 к.с. цього достатньо, щоб розігнати купе з місця до 100 км/ год за 4,5 секунди.

У версії GT продуктивність Alpine 110 зростає до 300 к.с. Час розгону з місця до першої "сотні" знижується до 4,2 секунди. В обох випадках максимальна швидкість обмежена на позначці 250 км/год.



А топ-версія A110 S при тій же потужності 300 к.с. (до рестайлінгу було 292 "сили") має жорстку спортивну підвіску і більш потужні гальма. Розгін до "сотні" ідентичний версії GT (4,2 секунди), зате максимальна швидкість збільшена до 260 км/год.

Для "ески" також запропоновано опціональний аеродинамічний обвіс. Він складається з карбонового заднього спойлера, карбонового переднього дифузора, накладок на корпуси зовнішніх дзеркал. Автовиробник заявляє, що новий аерокіт збільшує притискну силу на 60 кг спереду і на 81 кг на задній осі.

Читайте також: У центрі Києва поставили "захист" від автохамів у пішохідній зоні (ВІДЕО)

З оновленням версія A110 S також отримала більш жорсткі пружини, переналаштовані амортизатори та нові стабілізатори поперечної стійкості, які стали вдвічі жорсткішими, ніж раніше. З заводу стильне купе "взули" в спортивні шини Michelin Pilot Sport Cup 2 Connect.
11-25-2021, 20:06  
Джерело: rbc.ua
Переглядів: 678   
Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач. Ми рекомендуємо Вам зареєструватись або зайти на сайт під своїм ім'ям.
Додати коментар
Ваше Имя:
Ваш E-Mail:
Код:           Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Введите код: