Регистрация    Войти
Вхід
Автопортал avtodream.org » Всі новини » Автосвіт » Kia Niro змінив покоління та отримав режим «зеленої зони»
Всі новини / Автосвіт

Kia Niro змінив покоління та отримав режим «зеленої зони»

Kia Niro змінив покоління та отримав режим «зеленої зони»
Kia Niro змінив покоління. Автомобіль запропонують у трьох версіях – гібридній, плагін-гібридній та повністю електричній.

Детальних технічних характеристик нового Niro поки немає, але є інформація про деякі цікавинки.

Наприклад, про режим Greenzone Drive Mod («зелена зона»), який отримали обидва гібриди. Система працює так: навігатор визначає так звану «зелену зону» (дороги біля парків, лікарень та шкіл), й електроніка автоматично переходить на електротягу.

Екологічність називають однією з переваг нового Kia Niro: в оздобленні інтер’єру використовуються вторинна сировина – наприклад, обшивка стелі зроблена з перероблених шпалер, при виготовленні сидінь застосовується листя евкаліпта, а з фарби виключили ізомери бензолу.



Що ж до дизайну екстер’єру, то він багато в чому запозичений у концепт-кара HabaNiro 2019 року. Серійній версії дісталися оригінальні ходові вогні, задні ліхтарі у вигляді бумерангів і рельєфний капот, а віконці у задніх стійках зникли – замість них тепер глухі стійки, для яких можна вибрати контрастний колір. Салон оформлений з оглядкою на EV6: два екрани під єдиним склом, пульт клімат-контролю з сенсорними кнопками та шайба керування трансмісією.

За неофіційною інформацією, гібридні версії моделі збережуть колишню бензоелектричну установку на базі 1,6-літрового ДВЗ. На Niro першого покоління двигун працював з електромотором, який заряджався від акумулятора на 8,9 кВт-год. Заряду батареї вистачало на 42 кілометри.

Читайте також: У центрі Києва поставили "захист" від автохамів у пішохідній зоні (ВІДЕО)

В салонах дилерів Kia новий Niro має з’явитися в першому кварталі 2022 року. Спочатку продаватимуть гібриди, а в другому кварталі до них доєднається електрична версія.
11-26-2021, 08:48  
Джерело: avtomir.ua
Переглядів: 835   
Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач. Ми рекомендуємо Вам зареєструватись або зайти на сайт під своїм ім'ям.
Додати коментар
Ваше Имя:
Ваш E-Mail:
Код:           Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Введите код: