Регистрация    Войти
Вхід
Автопортал avtodream.org » Всі новини » Автосвіт » Створено репліку автомобіля швидкої допомоги з фільму "Мисливці за привидами" (ВІДЕО)
Автосвіт / Відео

Створено репліку автомобіля швидкої допомоги з фільму "Мисливці за привидами" (ВІДЕО)

Створено репліку автомобіля швидкої допомоги з фільму "Мисливці за привидами" (ВІДЕО)
Автомобіль швидкої допомоги із знаменитого фільму "Мисливці за привидами" реінкарювали.

Репліку Ecto-1 на базі Cadillac збудували в США.

Можна не розбиратися в автомобілях взагалі і в моделях марки Cadillac зокрема, але складно знайти людину, яка не бачив автомобіль швидкої допомоги Cadillac Miller-Meteor 1959 року з франшизи фільму «Мисливці за привидами».

Але ж не кадилак 1959 року, як у фільмі, скажете ви, дивлячись на фотографії. Дійстно, це модель 1960 року, яку легко ідентифікувати за трохи меншими плавниками без подвійних вогнів. Більш того, це навіть не машина швидкої допомоги, а колишній катафалк.

Але все це не так і важливо. Автомобіль був побудований фірмою Bob's Prop Shop в Лас-Вегасі, і, як пояснюється у відео, машини швидкої допомоги Cadillac Miller-Meteor 1959 року зараз практично неможливо знайти.



Цей реальний катафалк 1960 року був розібраний до кузова і перебудований практично з нуля. Під капотом встановлений оригінальний V8 об'ємом 6,4 літра, який в первозданному вигляді видавав 325 кінських сил.

Читайте також: Kia Niro змінив покоління та отримав режим «зеленої зони»

Тим більш цінно, що буквально днями через 33 роки з моменту виходу попередньої частини на великі екрани вийшов третій фільм знаменитої франшизи - "Мисливці за привидами. Спадкоємець". З нев'янучим Біллом Мюрреєм.
11-28-2021, 09:29  
Джерело: rbc.ua
Переглядів: 1 022   
Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач. Ми рекомендуємо Вам зареєструватись або зайти на сайт під своїм ім'ям.
Додати коментар
Ваше Имя:
Ваш E-Mail:
Код:           Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Введите код: